Låsesmed Hedehusene​

​Har du brug for en dygtig og højt specialiseret låsesmed Hedehusene, der samtidig har fingeren på pulsen i dit lokalområde? Så bør du vælge Secure Partner i Hedehusene. Vi udfører låsesmedsarbejde af højeste kvalitet, og derudover er vi eksperter i bygningssikring og tyverisikring.

En låsesmed i dit lokalområde er din garant for kvalitet og hurtig udrykning. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet og er hos dig indenfor 30 minutter i de fleste tilfælde, og vores servicevogn er altid pakket med et stort udvalg indenfor låsesystemer, så vi kan klare mange typer låsearbejde med det samme. Det gælder for eksempel oplukning og omstilling af låse – også de elektroniske. Står du for eksempel på Møllebovej i Hedehusene uden at kunne komme ind i din bil mandag morgen, fordi nøglerne sidder i, så ring til Secure Partner, og vi hjælper dig videre med kun en halv times forsinkelse.

Låsesmed Hedehusene – mere end bare en låsesmed

​Ud over låseopgaver udfører vi også en del opgaver med sikring af boliger. Det er nemlig sådan, at hver 3. ud af 100 indbyggere i Danmark har været udsat for indbrud, og derfor efterspørger mange kunder rådgivning og sikkerhedsforanstaltninger. Er du interesseret i at høre mere, så ring og aftal et tidspunkt for et sikkerhedstjek, der ikke koster noget. Her kommer vi ud til din bolig og nøje undersøger boligens beliggenhed, omfartsveje, omgivelser og din boligs elementer. Bor du fx ud til en stor og trafikeret vej, vil din risiko for indbrud være højere, end hvis du bor på en stille villavej, da indbrudstyve har lettere ved at slippe usete væk.

Skal din bolig være en tidsrøver for indbrudstyven? Spørg låsesmed Hedehusene hvordan

​De fleste indbrud sker i dagtimerne, når der er ro og fred, og folk er på arbejde. Dette tidspunkt er oplagt indbrudstid, og her kan indbrudstyve ofte vælge og vrage mellem de tomme boliger. Du kan imidlertid tage nogle enkle forholdsregler og sikre dig, at tyven vælger naboens hus først og ikke dit. Det er ofte nogle helt enkle tiltag, der skal til for at dit hjems risiko for indbrud minimeres betydeligt. Fx at montere en ekstra lås på din dør, få en lås på din terrassedør og sikre sig, at kælderdøren er solid og hænger i sikre hængsler. Har du styr på disse tre ting, er du godt hjulpet på vej i kampen mod ubudne gæster.

Har du styr på, hvor gammelt dit låsesystem er? Det ved din låsesmed Hedehusene

​Det er en god idé at udskifte dit låsesystem hvert 10. år, da der hele tiden udvikles ny låseteknologi, som også indbrudstyve tilpasser sig. Er du i tvivl, om dit låsesystem er for gammelt, kan du kontakte Secure Partner i Hedehusene. Vi efter- og videreuddanner løbende vores medarbejdere, så de hele tiden er opdaterede med den nyeste teknologi og viden på området. Så er du i sikre hænder.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35