Her er din lokale låsesmed Hellerup​

​Tingene har ændret sig siden en låsesmed beskæftigede sig med at fremstille og bryde låse. I dag dækker titlen over rådgivning, salg og service omkring sikkerhed og adgangskontrol hos virksomheder og private. Meget af det arbejde vi udfører for private hos låsesmed Hellerup er oplukninger, omstillinger og omkodninger, men da vi i flere områder af Storkøbenhavn stadig har høje indbrudsstatistikker, er flere og flere private interesserede i vores hjælp til tyverisikring og forebyggelse af indbrud. Det kan være udskiftning af gamle låse, montering af en ekstra lås på hoved- eller bagdør, og det kan være sikring af dørkarme eller vinduesrammer med forskellige former for beslag. Når låsesmed Hellerup er ude at foretage sikkerhedstjek, kigger vi også på adgangsvejen og omgivelserne.

Er dit hjem tyverisikret? – spørg låsesmed Hellerup

Når vi kommer ud til dig og din bolig, kigger vi på, hvordan adgangsforholdene er. Ligger dit hjem tæt på offentlig transport er det nemt for en tyv at komme hurtigt væk fra området, og du har en forøget risiko for indbrud. Det samme gør sig gældende for boliger, der ligger tæt på større færdselsårer eller huse med en øde beliggenhed.

Bor du i et villakvarter kan du tyverisikre og forebygge indbrud ved at sørge for, at der er er lys på din ejendom ved fx kældernedgang. Hos låsesmed Hellerup råder vi dig og så til, at bevoksningen omkring og på grunden beskæres, så en tyv ikke kan skjule sig bag en høj hæk eller anden beplantning. Desuden kan du aflåse redskabsskure, så tyven ikke har adgang til værktøj eller stiger, der kan gøre hans arbejde nemmere. Det gælder altså om at gøre indbrud så besværligt som muligt for eventuelle indbrudstyve, og ved at følge en række af de råd som vi hos låsesmed Hellerup glædeligt giver videre, er du nået langt uden de store udskrivninger

Låsesmed Hellerup anbefaler at udskifte de gamle låse

Du skal også være opmærksom på, at dine gamle lås med 5 stifter (Rukos nøgle med rundt hoved) bør udskiftes med en dirke og borefri 6 – eller 11 stifters lås, og vi udskifter hurtigt din gamle lås. De gamle låse der stadigvæk befinder sig i mange boliger, er ikke særlig sikre og det tager ikke lang tid for tyven at dirke dem op.

Låsesmed Hellerup – specialister i din sikkerhed

Gennem 20 år har vi hos låsesmed Hellerup taget hånd om din og familiens sikkerhed. Ikke kun ved at levere en række låseservices som fx oplukninger, monteringer af nye låse eller omstilling af de gamle. Vi har også en omfattende viden om sikkerhed og vores servicemindede og kvalificerede folk har vejledt mange boligejere om, hvordan de bedst indbrudssikrer deres bolig. Hvad enten du bor i lejlighed eller i hus kommer låsesmed Hellerup gerne forbi til et sikkerhedstjek.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35