Låsesmed Hørsholm​

Akut åbning?  - Lokal låsesmed Hørsholm

Hvis du har behov for hjælp til at komme ind i din bolig eller erhverv, så kontakt vores lokale låsesmed Hørsholm. - Vi kan være der inden for 30 minutter. Vi tilbyder åbning, omstilling af lås og udboring af cylinder hvis du har været så uheldig at nøglen er knækket inde i låsen. 

låsesmed hørsholm

Gratis Sikkerhedstjek når vi er der!

De fleste tænker ikke over sikkerheden i deres hjem eller på kontoret før uheldet er ude. Men som en ekstra service tilbyder Secure Partners låsesmed Hørsholm at lave et gratis sikkerhedstjek af ejendommen. Vi gennemgår dit hjem eller kontor for sikkerhedsmæssige svagheder, og giver gode råd til hvordan du kan sikre dit hjem/kontor optimalt.

Er de gode råd dyre?

Det korte svar er nej - I langt de fleste tilfælde kan sikkerheden øges for ganske få penge. Når Vores erfarne låsesmed Hørsholm gennemgår din ejendom, tager vi "tyvens briller" på, og gennemgår alt fra om hækken er for høj så tyven er uforstyret, forældede låse og vindueshasper til anbefaling af alarmsystemer. - Sikkerhedstjekket er gratis og uforpligtende.

Skal du rejse i år?

Secure Partners låsesmed Hørsholm har lavet en lille videoguide, så du minimere uventede be​søg hvis du skal ud og rejse, eller være væk ejendommen i en periode. - Du kan se videoen her!

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35