Låsesmeden i Holte sikrer dig mod indbrud

I dag er det vigtigt, at du konsulterer en professionel låsesmed, hvis du bor i et område, der er plaget af indbrud. I følge statistikken er Rudersdal kommune i en kedelig top 5, når det gælder antallet af indbrud, og tallene taler deres eget sprog, når de fortæller, at der er begået hele 30,8 indbrud per 1000 indbygger. Mange af disse indbrud er begået ved at tyvene har benyttet sig af ældre karme og beslag samt utidssvarende låse i vinduer og døre. Indbrudstyvene har med andre ord alt for let spil i de fleste tilfælde.​

​Har du smækket dig ude?

Vi er din låsesmed i Holte. Vi har døgnvagt og kommer dig hurtigt til undsætning når du har ladet dine nøgler ligge på køkkenbordet. Vores akutte låseservice omfatter oplukning af låse, montering af nye låse, eller omstilling af eksisterende låse. Ved akutte tilkald tilstræber låsesmed Holte at være fremme inden for 30 minutter, og sidste år lykkedes det i 98 % af tilfældene.

Sikring med hjælp fra låsesmeden i holte

Derudover er vi din sparringspartner, når du skal sikre dit hjem mod indbrud og tyveri. Med mere end 20 års erfaring fra branchen og en række kvalificerede medarbejdere, skaber låsesmed Holte dit bedste udgangspunkt for dig, der vil undgå ubehagelige overraskelser i form af indbrud og tyveri.

Effektiv tyverisikring – det klarer låsesmeden i Holte

Når du skal i gang med at sikre din bolig mod indbrudstyve, er det en god strategi at sætte sig i indbrudstyvenes sted. Det kan være svært, og derfor kan vi hos låsesmeden i Holte hjælpe dig!

Først og fremmest skal du sørge for, at omgivelserne ikke skjuler din bolig for meget – tænk på at beskære buskads eller anden beplantning, som kan give en tyv arbejdsro og overvej at investere i bevægelsessensorer, som aktiverer lys på din grund. De fleste tyve ønsker ikke at arbejde i oplyste omgivelser, så alene disse to faktorer er forebyggende i mange tilfælde.

Flere gode tips fra låsesmed Holte!

Når du gør en indsats for at indbrudssikre dit hjem, og fx får udskiftet dine gamle RUKO låse til nye mere sikre nøgler med 6 eller 11 stifter, sørger for belysning og bedre udsyn til boligen, anbefaler vi hos låsesmed Holte, at du også i din online tilstedeværelse tænker på, hvad du fortæller dine venner!

Undlad at vise dine nye investeringer frem på fx sociale medier. Og selvom en ferie er skøn at glæde sig til sammen med dine online-venner, er det også en invitation til ubudne gæster.

Effektiv sikring mod indbrud handler om mere end sikre låse, nøgler og eventuelle alarmer, og selv den bedste forebyggelse kan være spildt, hvis tyvene på nettet kan se, at du ikke er hjemme de næste par uger.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35