Låsesmed Humlebæk​

​Har du tjek på sommerhusets sikkerhed? Står du og mangler en låsesmed humlebæk med lynhurtig udrykning, når det kun er hoveddøren, der adskiller dig og dine nøgler? Prøv Secure Partner i Humlebæk, der er din lokale døgnlåsesmed i det naturskønne område.

​Finder du altid ud af, at du har glemt dine nøgler, når hoveddøren smækker? Så kan en elektronisk lås være din løsning. Med den behøver du nemlig aldrig mere regninger til låsesmeden, når du har smækket dig ude for tyvende gang. Du indtaster blot en selvvalgt kode, og du er enten ude af eller inde i varmen. Du kan også vælge en nøgle, der giver dig adgang til dit hjem via din mobiltelefon. Og har du din egen virksomhed, kan du med en elektronisk lås nemt holde styr på, hvem der har, og skal have, adgang til dit firma.

Dagstimerne behøver ikke være indbrudstid med låsesmed Humlebæk

​Dagstimerne er som regel det tidspunkt, de fleste indbrudstyve kaster sig over en bolig. Men med Secure Partner i Humlebæk behøver det ikke gå ud over dit hjem. Vi har nemlig over 20 års erfaring i branchen og fuld kundetilfredshed med god grund – for vores personale modtager altid løbende efter- og videreuddannelse, så de er helt opdaterede med ny viden og teknologi. Vi giver dig altså de bedste forudsætninger for selv at bestemme, hvem der går ind og ud af dit hjem.

Låsesmed Humlebæk foretager sikkerhedstjek af din bolig uden beregning

​Du kan hos os bestille et gratis sikkerhedstjek, hvor vi kommer ud til dig og gennemgår din bolig trin for trin. Vi tager alt med i betragtning, når vi skal vurdere, om din bolig er i højrisikozonen for indbrud. Finder vi den mindste svaghed ved din bolig, påpeger vi det altid, og vi har altid enkle løsninger i hånden og er parate til at yde assistance.

Låsesmed Humlebæk tjekker dine nøglers sikkerhed

​Vidste du, at dine nøgler bør udskiftes hvert 10. år? Ny indbruds- og sikkerhedsteknologi fordrer, at dit låsesystem skiftes ud, når det har ti år på bagen. Hos os kan du være sikker på, at vi altid betjener os af de nyeste og sikreste låsemærker, når vi kommer ud og skifter din lås. Vi anbefaler i øvrigt, at alle hjem får monteret en ekstra lås på yderdøre, og disse skal sidde med minimum 40 centimeters afstand fra hinanden for at yde den optimale beskyttelse.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35