​PROFESSIONEL LÅSESMED I HUSUM

​Har uheldet været ude, og har du haft ubudne gæster i dit hjem? Vi kommer ud til rigtig mange indbrudsopgaver og ved, hvor ubehageligt det er, når der har været fremmede mennesker på jagt i ens hjem. Dine professionelle låsesmede i Husum kommer ud og hjælper dig med at sikre dit hjem.

Bor du i hus? Kontakt låsesmeden i Husum

Statistikken siger, at de fleste indbrud i huse går igennem vinduer eller terrassedøre. Skal låsen på dine terrassedøre udskiftes til nye og mere sikre modeller, eller skal du have låse på dine vinduer? Vores låsesmede i Husum vil med glæde gennemgå dit hus sammen med dig og hjælpe dig med at opnå større sikkerhed i dit hjem.

Har din lejlighed behov for et sikkerhedstjek?

Hvis du har låse, der er mere end 10 år gamle, anbefaler vi, at du får disse skiftet. Der sker meget i udviklingen af låse. Der er stor forskel på sikkerheden af gamle og nye låse. Det er faktisk ret let at sparke en dør ind, som har monteret en 5 stift Ruko lås. I lejligheder er den primære indgang tyve bruger hoveddøre og bagdøre. For at give disse døre den fornødne modstandskraft for slag, spark og skub er det nødvendigt, at der monteres ekstra låse på døren med et mellemrum på 40 cm.

Lad din låsesmed i Husum omkode din lås

Låsesmeden i Husum i København har stor erfaring i at hjælpe folk ind i deres hjem. Hvis du har mistet din nøgle, er det som regel nok at omkode din lås. Så du får 3 sæt nye nøgler til dit hjem, og så kan de gamle nøgler ikke bruges mere.

Har du fået en ny bolig, og vil du være sikker på, at der ikke er håndværkere eller tidligere beboere, der har adgang til dit hjem, er det en god og billig ide at få omkodet din lås.

Din låsesmed i Husum hjælper med alle låseopgaver, fra opsætning af alarmer og sikkerhedssystemer til oplukninger og nye monteringer m.m.

Kontakt os på 70 20 10 35

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35