Låsesmed Hvissinge - en del af Storkøbenhavn​

Med mere end 20 års erfaring er Låsesmed Hvissinge – Secure Partner en af de ældste låseservice-virksomheder i Hvissinge. Vi hjælper dig med oplukning af din bolig, når du har glemt ekstrasættet til naboen, eller omstiller din lås hvis du har smidt dine nøgler væk.

De fleste har prøvet at smække sig selv ude eller måske smidt nøglerne med skraldeposen ned i skraldeskakten. Det kan derfor være, der hænger et ekstrasæt hos naboen, familie eller venner tæt på din bolig. Hvis ikke du har været så forudseende, kan det være en trøst, at din lokale låsesmed Hvissinge kun er et telefonopkald og 30 minutter væk. Vi kommer døgnet rundt og kan løse langt de fleste låseserviceopgaver med det samme.​

​Din låsesmed Hvissinge tjekker dine døre

​Ønsker du at undersøge, om din bolig kan holde ubudne gæster udenfor, tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek. Her gennemgår vi systematisk din bolig og kommer med forslag til, hvordan du nemt og billigt kan sætte ind, hvis pengepungen ikke lige er til et stort og avanceret alarmsystem. De billigste løsninger handler om at indbrudssikre dine ud- og indgangsdøre – både hoveddøren, kælderdøren og altandøren. Er din dør af en ældre dato, er den også lettere for en indbrudstyv at komme ind bag. Hvis selve døren er en gammelfyldningsdør, vil det også være en god idé at forstærke den med en metal- eller finérplade på indersiden, og har du glas i døren, så bør du udskifte til lamineret sikringsglas. Derudover er det en god idé at overveje, om du har værdier i et kælderrum, og dernæst hvordan det er sikret.

Er dine vinduer indbrudssikre – få et tjek hos Låsesmed Hvissinge?

​Bor du i stuen, eller har du en altan, tjekker vi også, om det er let at brække dine vinduer op. Ofte er de ældre vinduer lette at brække op med et koben, men det kan du også let forhindre ved at montere et beslag. Vi kan også hjælpe med at montere et sikkerhedsslutblik, så karmen kan modstå et koben. Det samme gælder for dine døre.

Er din lås af en ældre dato? – din låsesmed Hvissinge har styr på det

​Er du klar over, at ældre låse er lette at bore eller dirke op? Det drejer sig især om den udbredte og ældre RUKO-nøgle med det runde hoved. Har du sådan én, anbefaler låsesmeden i Hvissinge, at du får den skiftet ud med en lås af nyere dato. Vi udskifter altid låse med de nyeste og sikreste på markedet, dvs. en lås med enten 6 eller 11 stifter som er bore- og dirkefri. Vi råder dig også til at få to låse på døren med 40 centimeters mellemrum, da det giver døren den mest optimale beskyttelse til at modstå ubudne gæster.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35