Låsesmed Islev - når du gerne vil ind​

​Med Secure Partner låsesmed Islev skal du ikke længere frygte for din og familiens værdier. Din lokale låsesmed er nemlig ekspert i tyverisikring og foretager med glæde et sikkerhedstjek uden beregning af din bolig.

Ligesom alle andre danskere er du også i risikozonen for at blive udsat for indbrud. Ifølge statistikken rammes nemlig op mod 35 ud af 1.000 husstande af indbrud. Bor du i en ældre bolig med ældre vinduer og døre, så anbefaler Secure Partner låsesmed Islev, at du bestiller et sikkerhedstjek. Det gælder også, hvis du bor for enden af en stille villavej eller i nærheden af en park med høje træer. Her er sandsynligheden for, at indbrudstyve uset kan bryde ind i og tømme din bolig nemlig større. Det behøver imidlertid ikke ende så galt, hvis blot du træffer nogle enkle og i mange tilfælde billige foranstaltninger. Din låsesmed i Islev hjælper dig gerne.

Få dine låse tjekket – det klarer låsesmed Islev

​Noget, der er godt at have i orden, er låsen på din hoveddør. I mange tilfælde er det nemlig alt for nemt for indbrudstyve at bore eller dirke låsen op. Sikr dig at din lås er en bore- og dirkefri lås. Vi anbefaler, at du skifter den gamle RUKO-nøgle med det runde hoved ud, og i stedet anskaffer dig en lås med 6 eller 11 stifter. Derudover vil vi råde dig til at få monteret en ekstralås på din dør – gerne én du skal låse indefra med nøgle. I tilfælde af indbrud vil det nemlig besværliggøre tyvenes flugtvej, hvis de for eksempel er sluppet ind gennem et vindue eller en anden dør.

Sørg for at sikre boligen hvis du rejser meget – råd fra låsesmed Islev

​Hvis du ofte er ude at rejse eller sjældent er hjemme så tag dine forholdsregler. Det er de færreste, der ønsker at komme hjem til en tom bolig ribbet for værdier og ødelagte ting. Indbrudstyve undgår selvsagt de hjem, der ser beboelige ud. Derfor kan du med fordel anskaffe dig et tænd-og-sluk ur, der automatisk tænder for radio og lys, så dit hjem ser beboeligt ud. Du kan også aftale med naboen, at de for eksempel parkerer deres bil ude foran din bolig, så det ser ud som om, der er nogen hjemme.

Låsesmed Islev anbefaler alarmløsning

​Du kan også vælge at sikre dig med en alarm. Det er i mange tilfælde den sikreste løsning, hvis du har mange værdier, er utryg som følge af mange indbrud i nabolaget eller rejser meget. En alarm forhindrer ikke i sig selv indbrud, men en høj sirene gør det ubehageligt for tyven at udføre sit arbejde, og desuden tiltrækker den sig opmærksomhed, så eventuelle forbipasserende eller naboer bliver opmærksomme på, at noget er galt hos dig. Du kan også vælge at lade alarmen gå direkte til et vagtfirma, så der kommer en vagt ud til din bolig og tjekker, om alt er, som det skal være, eller du kan vælge at koble alarmen til overvågningsudstyr, så du kan se, hvad der foregår i din bolig. I dag findes der så mange muligheder, og vi garanterer, at vi nok skal hjælpe dig til at føle dig tryg i din bolig – både når du er på farten eller ligger og sover. Kontakt Secure Partner låsesmed Islev og hør nærmere.​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35