Låsesmed Kastrup - fremme indenfor 30 minutter​

​Har du brug for en låsesmed Kastrup? Hos Secure Partner er vi hos dig indenfor 30 minutter – 24 timer i døgnet, når du har glemt eller mistet dine nøgler.

Tilfredse kunder igennem mere end 20 år tager ikke fejl – du får kvalitet og kompetence hos låsesmed Kastrup. Vi udfører låseservice i alle afskygninger lige fra simple oplukninger og nøgleomstilling til rådgivning, sparring og montering af alarmsystemer og sikring af boliger. Kort sagt – vore engagerede medarbejdere sidder parate til at hjælpe dig med alle opgaver indenfor nøglebestillinger, tyverisikring, indbrudssikring, montering af låse, omkodning samt omstilling af eksisterende låsesystemer.

​Skal låsesmed Kastrup tyverisikre dit hjem?

​Låsesmed Kastrup er din lokale låsesmed, og hjælper dig gerne med at tyverisikre både hus eller lejlighed. Vi tilbyder dig altid et sikkerhedstjek uden beregning, og her gennemgår vi sammen med dig eventuelle ubudne gæsters adgang til din bolig. Noget af det første vi gør, er at tjekke dine låse – har du låse der er nemme at bore eller dirke op i dine udgangsdøre, vil vi råde dig til at få dem udskiftet til mere sikre alternativer. Den udbredte Rukolås med det runde nøglehoved er også nem for en indbrudstyv at dirke op, så her vil vi anbefale dig at udskifte den til fordel for en lås med 6 eller 11 stifter.

Låsesmed Kastrup omstiller låsene til dit hjem

​Er du lige flyttet og i gang med udpakningen, anbefaler vi ikke, at du venter med at sikre dit nye hjem mod ubudne gæster. Flytter du ind et sted, du har overtaget fra tidligere ejere, er der muligvis ekstranøgler til din bolig i omløb fra f.eks. tidligere ejere og deres relationer, håndværkere eller hjemmepleje. Derfor råder låsesmeden i Kastrup dig til at få omstillet låsen med det samme, så du undgår uventet besøg. Der er nemlig ringe hjælp af hente fra forsikringen, når nøglerne havner i de forkerte hænder, og indbrudstyve har været på besøg. Forsikringsselskabet stiller ikke krav til, hvordan du skal sikre din bolig med hensyn til låse og låsesystemer, men de stiller krav til, om din bolig er forsvarligt sikret og låst.

Er en alarm virkelig nødvendig? Låsesmed Kastrup har svaret

​Overvejer du at få installeret et alarmsystem, kan låsesmed Kastrup hjælpe dig. I dag findes der et stort udvalg af alarmer med forskellige funktioner og i forskellige priskategorier, og sammen finder vi en løsning, der passer dig bedst. Om du er til alarmer, der lyder som gøende hunde eller en høj sirene, eller om du foretrækker at få sendt en vagtmand ud til din bolig, overvågning eller en SMS-besked, har låsesmed Kastrup noget til dit behov.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35