Låsesmed Klampenborg med 20 års erfaring​

​Vi kan prale af at have mere end 20 års erfaring inden for låseservice, og vi åbner din dør, når du har smækket dig ude, vi omstiller din lås, når der er for mange ekstranøgler i omløb – eller du lige er flyttet ind. Har du elektronisk adgangskontrol, omkoder vi ligeledes dine nøglekort, når du har brug for det. Vil du gerne have en ekstra lås på din hoveddør – hvad vi i øvrigt kan anbefale alle danske hjem – monterer vi også sådanne.

Vi er døgnvagt, så vi kan hjælpe dig 24-7, og vores service vogne har altid et velassorteret udvalg med, når vi rykker ud. Det betyder, at vi kan klare langt de fleste standard opgaver inden for låseservice med det samme.

Indbrudssikring er nemt – spørg låsesmed Klampenborg hvordan

De fleste indbrud sker, når du ikke er hjemme. Det siger sig selv, at indbrudstyve arbejder under pres og har travlt med at få overstået deres forehavende. Derfor viser alle undersøgelser også, at de ofte undgår de hjem, der er forsvarligt sikrede og eventuelt udstyrede med en alarm.

Er du villaejer i området nord for København, anbefaler låsesmed Klampenborg, at du ringer til os og får foretaget et sikkerhedstjek. Der koster ikke noget, og det kan være ganske lærerigt at få os ud til din bolig og gennemgå adgangsveje, omgivelser og boligens egne elementer – vi prøver at se på din bolig med tyvens øjne og det er det bedste udgangspunkt, når du vil sikre din bolig mod indbrud.

Låsesmed Klampenborg sikrer dine værdier

I mange tilfælde når du utrolig langt præventivt, hvis du blot sørger for at have en god, moderne mekanisk lås og en suppleringslås i din hoveddør og kælderdør. Dertil kommer, at du skal tænke på, at din terrassedør også skal have en lås – også hvis du har altan døre i førstesals højde. Det er nemlig vores erfaring, at de fleste altaner ligger bag på huset, og dermed kan en tyv forholdsvis uforstyrret kravle ind og tvinge sig adgang uden det kan ses fra vejen.

Du kan også forebygge effektivt ved at undgå, at buskads og hæk ikke vokser for tæt op omkring dit hus, for det gør det nemt for en tyv at skjule sig for naboer og andre forbipasserende.

Alarmløsninger? – det er også låsesmed Klampenborg

Har du gentage gange været udsat for indbrud, føler du dig utryg eller har du store værdier, anbefaler vi dig at få installeret en alarm. De fås i mange forskellige prisklasser, men pris og kvalitet følges nogenlunde ad. Det er dog vores erfaring hos låsesmed Klampenborg, at også de billigere systemer har en god præventiv effekt, da alene det faktum, at din bolig er udstyret med alarm får ubudne gæster til at gøre forsøget hos naboen først.​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35