Låsesmed i København og indre by​

​Secure Partner er din lokale låsesmed København og Indre By

​Siden 1990 har vores certificerede låsesmed udført låsearbejde i København af forskellig karakter. Vi udfører nemlig alt fra oplukning og omkodning til rådgivning og sikkerhedstjek, og det gælder både til privatpersoner og erhverv. Vores kunders sikkerhed og tryghed er vigtig for os, og derfor bestræber vi os altid efter at udføre den bedste service. Det betyder, at vi aldrig forlader en opgave, før den er færdig, og kunden er tilfreds. Vi vægter faglighed og kvalitet i arbejdet højt og sørger derfor løbende for at uddanne vores låsesmede i nye produkter, så de er opdaterede om, hvad der foregår i branchen.

Vi dækker hele København

Som låsesmed i København dækker vi følgende områder:

Er din by ikke med på listen, så kontakt os endelig – vi dækker hele København!

​Låsesmed i København – Døgnvagt 365 dage om året

De fleste låsetekniske opgaver opstår på grund af et akut behov, for eksempel fordi man er kommet til at smække sig ude, eller har mistet sine nøgler til en fest, og så er det nødvendigt, at man hurtigst muligt kan komme i kontakt med en låsesmed. Derfor tilbyder vi døgnvagt alle 365 dage om året, så uanset hvornår på døgnet du har brug for vores låsefaglige ekspertise, så sidder vi klar til at tage imod din henvendelse og sender en låsesmed ud til dig med det samme.

Sikkerhedstjek af låsesmed i København

Er du i tvivl om, hvorvidt din bolig er indbrudssikret eller ej, kan du med fordel bestille et sikkerhedstjek, hvor vores låsesmed gennemgår boligen for låsetekniske fejl og mangler. Her vil låsesmeden bl.a. tjekke, om boligens låse er forældede og skal udskiftes til en mere sikker løsning, og om det er nødvendigt at montere ekstra låse og alarmsystemer.

Kontakt låsesmed København

Har du brug for en professionel låsesmed i København, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan kontaktes døgnets 24 timer året rundt på tlf.: 70 20 10 35  

Vi ser frem til at høre fra dig!

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35