Låsesmed Lyngby er din lokale låsesmed i nærområdet!​

​Secure Partner i Lyngby er en professionel låsesmed med stor viden indenfor alle dele af låse-faget. Udover hjælp til dig, der har smækket dig ude, skal have monteret nye låse, eller have omstillet dine eksisterende låse, kan vi med vores opdaterede viden og certificeringer, tilbyde dig vejledning omkring adgangsforhold og sikkerhed. Vi rådgiver både private og virksomheder. Så hvad enten du ønsker at tyverisikre sin bolig eller din virksomhed, er låsesmed Lyngby parat til at dele vores viden og store erfaring med dig. Det gælder hele Storkøbenhavn.

Vi dækker området omkring Lyngby-Tårbæk:

  • Ulrikkenborg
  • Tårbæk
  • Virum
  • Sorgenfri
  • Lundtofte
  • Hjortekær
  • Lyngby

Låsesmed Lyngby omstiller dine låse

Du står midt i flytterodet og har travlt med at komme i orden i din nye bolig. Trods travlhed anbefaler din lokale låsesmed i Lyngby, at du tænker på at sikre dit nye hjem mod ubudne gæster. Hvis du har overtaget fra tidligere ejere, er der nemlig stor sandsynlighed for, at der kan være ekstranøgler i omløb fra fx hjemmepleje, håndværkere eller tidligere ejeres øvrige relationer. I langt de fleste tilfælde går det godt, men havner nøglerne i forkerte hænder og tyve har været på spil, er der ingen hjælp at hente fra forsikringen. Forsikringen stiller som sådan ikke krav til, hvordan du skal låse og hvilke låsesystemer, du anvender, men de stiller krav om, at din bolig skal være forsvarligt sikret og låst.

Er det nødvendigt med alarm? – spørg låsesmed Lyngby

Vi har stor erfaring i at sikre din bolig på alle måder. Ifølge Danmarks statistik bliver der begået flere indbrud, og vi som låsesmede kan mærke en øget interesse i privat alarmer. Det er ikke kun signal værdien over for tyven – at du har en alarm i dit hjem – der betyder noget, men den kan også hjælpe dig og dine naboer, og evt. et vagtselskab med at signalere at noget er galt. En alarm sørger for at tyven ikke får arbejdsro, derfor vælger mange tyve at gå uden om de boliger der reklamerer med, at de har alarmer installeret.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35