Låsesmed i Ølstykke - lokal låsesmed med døgnvagt​

​Bor du i Ølstykke i Nordsjælland, og har du brug for en dygtig og kvalificeret lokal låsesmed i Ølstykke, er du kommet til det rette sted. Secure Partner har været lokal låsesmed i Ølstykke siden 1990 og har dermed opnået et stort branchekendskab, og mange års erfaring i branchen.

​Som lokal låsesmed i Ølstykke har vi naturligvis døgnvagt, hvilket vil sige, at du kan kontakte din lokale låsesmed døgnet rundt – også i weekender og på helligdage.

​

Uddannede og certificerede låsesmede i Ølstykke

Alle vores låsesmede i Ølstykke er uddannede og certificerede låsesmede, som løbende sendes på efteruddannelse, så de holdes opdateret vedr. nye produkter. Låsebranchen er nemlig en branche, hvor der hele tiden kommer nye produkter til, og det er låsesmedens opgave altid at yde den bedste service og rådgivning til kunderne, og det kræver, at de har et grundigt kendskab til produkterne.

​

Service i højsædet

Kundernes sikkerhed og tryghed er det vigtigste for os, og derfor gør vi meget ud af at give vores kunder den bedste service og rådgivning, så de kan føle sig trygge i deres bolig. Vi går derfor aldrig fra en opgave, før den er fuldført, og kunden er tilfreds.

​

Vores arbejdsopgaver

Vores låsesmede i Ølstykke er uddannede til at kunne løse alle låsetekniske opgaver, så uanset hvilket låseteknisk problem du end måtte have, klarer låsesmeden problemet, og husk at ingen opgave er for stor eller lille til os.

​

Vi udfører blandt andet følgende opgaver:

​

​

Kontakt låsesmed i Ølstykke

Har du akut behov for en låsesmed i Ølstykke kommune, eller ønsker du at bestille en låsesmed til at foretage et sikkerhedstjek af din bolig, så må du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi sidder klar døgnet rundt til at tage imod din henvendelse, og er situationen akut, sender vi naturligvis en låsesmed i Ølstykke ud til dig med det samme, så du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt, på at blive lukket ind i din bolig.

​

Kontakt os pÃ¥ tlf.: 70 20 10 35 

​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi dækker hele sjælland

​København City

​Storkøbenhavn

​Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

​

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35