Låsesmed Østerbro - din lokale låsesmed​

​Mangler du en låsesmed på Østerbro? Vi er lokalkendt og har altid ligget på Østerbro. Vi er hos dig inden for 30 minutter og har i mere end 20 år været lige så hurtige og effektive overfor vores kreds af faste kunder. Vores låseservice består af oplukning og montering af låse og sikkerhedssystemer, omkodning og omstilling af eksisterende låse, ligesom vi naturligvis kan klare alle former for nøglebestillinger.

Har du smækket dig ude

Vi laver låseopgaver af enhver art, og har lavet kan lave alt i låse- og sikringsopgaver. Har du smækket døren og kan du ikke komme ind, kommer vores dygtige låsesmede, hurtigst muligt, og hjælper dig med at komme ind i varmen. Har du en ældre lås, kan vi med stor sandsynlighed dirke låsen op, eller har du brevindkast i døren kan dette også benyttes.

Få låsesmed Østerbro til at tyverisikre dit hjem

Hos LÅSESMED ØSTERBRO er vi din lokale låsesmed i København. Det betyder, at vi hjælper dig med at tyverisikre dit hus eller din lejlighed. Vi tilbyder dig et gratis sikkerhedstjek, hvor vi sammen gennemgår tyvens adgang til dit hjem. Først og fremmest handler forebyggelse af indbrud om, at du har bore- og dirkesikre låse monteret på dine døre – også døren til køkkentrappen. Mange etageejendomme har sørget for sikkerhed og forebyggelse omkring hoveddøren i form af dørtelefoner og aflåst hoveddør, men vi møder hos låsesmed Østerbro mange bagtrapper, der ikke er udstyret med en sikker lås. Til tider støder vi endog på ulåste bagdøre, og det finder indbrudstyven hurtigt ud af.

Intelligente systemer – spørg låsesmed Østerbro

Sikkerhed og låseservice er i dag omfattende områder med hurtig udvikling og hos låsesmed Østerbro, bruger vi mange ressourcer på at være opdaterede omkring nyeste teknologier og sikkerhedsinstallationer. Særligt går det i disse år stærkt, når det handler om overvågning og intelligente styringssystemer, der kommunikerer med hinanden og dine mobile enheder og dermed sikrer dig overblik – også når du ikke er hjemme. Du kan vælge intelligente alarmer, hvor både du og flere andre efter eget valg kan tilkobles systemet og få besked, hvis alarmen aktiveres. Det giver dig, naboer, venner eller familie en mulighed for at ringe til politiet og forhåbentlig gribe tyvene på fersk gerning.

Låsesmed Østerbro – døgnvagt og effektivitet

Vi har været på banen i 20 år og vores medarbejdere er superkvalificerede til at hjælpe dig med alle dine udfordringer indenfor tyverisikring, indbrudssikring, montering af låse, omkodning samt omstilling af eksisterende låsesystemer.

Vores virksomhed er velorganiseret og arbejder hurtigt, hvilket betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan være parat til at løse dine udfordringer inden for en halv times tid.

Hos Låsesmed Østerbro har vi såvel private som virksomheder på vores liste over tilfredse kunder og det skyldes, at vi altid har god tid til at udføre vores opgaver og give dig et par tips og tricks med på vejen – alt sammen fordi vi ønsker at være din foretrukne leverandør inden for tyverisikring og forebyggelse af indbrud.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35