Låsesmed i Rødovre med lokal døgnservice​

​Bor du i Rødovre i Storkøbenhavn, og har du brug for en lokal låsesmed, så er Secure Partner det oplagte valg. Vi har været låsesmed i Rødovre siden 1990 og har dermed et udpræget branchekendskab og ikke mindst et stort kendskab til Rødovre. Vi klarer alt fra sikkerhedstjek af boligen til den helt akutte oplukning, og vi går ikke, før du er tilfreds. Låsesmeden i Rødovre har døgnservice, og det betyder, at vi kan kontaktes døgnet rundt og står klar til at rykke ud til din adresse for at løse et låseteknisk problem, uanset hvad tid på døgnet, der er tale om.

Service, kvalitet og høj faglighed

Som lokal låsesmed i Rødovre sætter vi en stor ære i at give vores kunder den bedste service, og det betyder blandt andet, at vi altid rykker så hurtigt ud som overhovedet muligt, så du ikke skal vente på at blive låst ind i din bolig i længere tid end højst nødvendigt.

God service indebærer også kvalitetsarbejde og høj faglighed, og vi går som nævnt ikke, før kunden er tilfreds med arbejdet. Vores låsesmede i Rødovre er alle uddannede og certificerede låsesmede, og de har takket være deres mange års i branchen et stort branchekendskab. Derudover efteruddannes låsesmedene i Rødovre løbende i takt med, at der kommer nye produkter på markedet, så låsesmedene således altid kan give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning og vejledning. Det gør sig især gældende, når der skal monteres nye låse eller alarmsystemer, eller når låsesmeden skal foretage et sikkerhedstjek af en bolig i Rødovre.

Vi klarer alle låseopgaver

Som lokal låsesmed i Rødovre er det nødvendigt, at vi kan klare alle låsetekniske opgaver, og det gør vi naturligvis, så uanset om du har brug for at få låst din lås op, fordi du har mistet dine nøgler eller smækket dig ude, eller om du er flyttet til en ny bolig og ønsker at få låsen udskiftet til en ny, eller om du ønsker at få foretaget et professionelt sikkerhedstjek af din bolig af en låsesmed i Rødovre, så klarer vi den. Ingen låseteknisk opgave er for lille eller stor til os.

Kontakt den lokale låsesmed i Rødovre

Har du brug for at komme i kontakt med vores lokale låsesmed i Rødovre, er du mere end velkommen. Låsesmeden kan kontaktes døgnet rundt og sidder klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt låsesmeden i Rødovre på tlf.: 70 20 10 35 

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35