Vi er din lokale låsesmed i Skovlunde​

​Har du låst dig ude, og har du behov for akut hjælp til en oplukning, kontakt din lokale låsesmed i Skovlunde. Vi kan være fremme hos dig inden for kort tid, da vores låsesmede køre rundt i dit område.

Er din lås gammel eller beskadiget, og skal du have udskiftet din lås, køre vores biler rundt med et standard sortiment, så vi kan lave de mest almindelige udskiftninger med det samme.

Låsesmeden i Skovlunde, hjælper dig til større sikkerhed i dit hjem.

Er din lås mere end 10 år gammel anbefaler vi at du udskifter låsen til en mere nutidig og sikret lås. Marked for sikkerhed har ændret sig meget, og bliver ved med at gøre det. Vores låsesmede i Skovlunde er professionelle folk der er opdateret med kurser, og viden om hvilke nye produkter der er kommet på marked, og er derfor de rette folk at rådgive dig om sikkerhedsløsninger til dit hjem. Vi kan både lave standard løsninger og specielle løsninger som er skræddersyet til dine behov.

Tyvene er blevet bedre og det sætter større krav til dit sikkerhedsniveau i din bolig. I mange boliger finder vi stadigvæk den gamle populære Ruko 5 stift lås (Ruko nøglen med det runde hoved). Disse låsesystemer er forældet, og er alt for lette at bryde op. Du vil blive overrasket hvor lidt pres/spark der skal til, før døren går op. Lad din låsesmed i Skovlunde gennemgå dit hjem og give dig et bud på hvordan du kan forbedre sikkerheden i din bolig.

Har du glemt nøglen i din bil

Biloplukninger er også en opgave som låsesmeden i Skovlunde tager sig af. Sikkerheden af din bil afhænger af hvilket mærke bilen er samt hvilken årgang. Ring til din lokale låsesmed i Skovlunde og vi hjælper dig med at komme ind i din bil, så du kan komme afsted.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35