Låsesmed Skovshoved - en perle i Storkøbenhavn​

​Er dit nabolag præget af indbrud? Secure Partner i Skovshoved er din ekspert i sikkerhed og tyverisikring. Har du smækket dig ude eller har brug for omstilling og omkodning af din lås, så ring til Secure Partner i Skovshoved. Vi er din lokale låsesmed Skovshoved med tilfredse kunder igennem 20 år.

Er du i tvivl om, hvor mange der egentlig har adgang til din bolig? Hvis du har overtaget en bolig fra andre, er der stor sandsynlighed for, at også andre har nøgler til din bolig. For at undgå at komme hjem til ubehagelige overraskelser, anbefaler låsesmed Skovshoved, at du får omstillet din lås snarest muligt efter, du er flyttet.

​Er dit låsesystem forældet? – spørg din låsesmed Skovshoved

​Hvis du skal have omstillet din lås for eksempel i forbindelse med flytning eller mistede nøgler, så vær opmærksom på om dit låsesystem ikke alligevel trænger til en udskiftning. Vi kommer ofte ud til gamle låsesystemer, som ikke yder megen modstand mod den nyeste indbrudsteknologi. De gamle RUKO-nøgler med det runde nøglehoved er stadig meget udbredte, men de er lette at bore eller dirke op. Derfor råder vi til, at disse systemer udskiftes med et låsesystem med enten 6 eller 11 stifter, da disse er langt mere modstandsdygtige. Hos Secure Partner låsesmed Skovshoved benytter vi kun låsesystemer af den bedste kvalitet, og vores dygtige og veluddannede medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Hurtig udrykning og døgnbemanding hos låsesmed Skovshoved

​Hos Secure Partner i Skovshoved har vi døgnbemanding, hvilket betyder, at vi i de fleste tilfælde kan være ude hos dig i løbet af 30 minutter. Vores servicevogn er pakket med et bredt udvalg af mange forskellige låsesystemer, så vi kan klare langt de fleste opgaver for dig med det samme. Vi klarer også oplukning af din bildør, hvis du har smækket dig ude eller mistet dine bilnøgler.

Har du overvejet at få installeret et alarmsystem? Få rådgivning af låsesmed Skovshoved

​Hos din lokale låsesmed i Skovshoved har vi specialiseret os i alarmsystemer og sikring af bygninger. Har din virksomhed brug for overvågning eller nyt alarmsystem, så tilbyder vi et bredt udvalg af den nyeste alarmteknologi. Også mange boligejere efterspørger alarmer og overvågning af hjemmet. Vores medarbejdere kommer gerne ud til dig/jer og ser på, hvilken løsning der vil sikre jer bedst.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35