Låsesmed i Søllerød med døgnvagt​

​Mange har prøvet at vente på en låsesmed, der skal komme og låse døren op – enkelte af os har endda kunnet kigge ind på nøglerne på køkkenbordet eller på kommoden i entreen. Oplukninger fylder en del af vores tid, men din lokale låsesmed i Søllerød kan meget andet end lukke dig ind i varmen igen.

Undgå indbrud – ring til låsesmed Søllerød

Op i mod hver 3. dansker er offer for en kedelig statistik. Antallet af indbrud har nemlig været stigende gennem de seneste år, og har du en dejlig villa i et attraktivt kvarter, er der desværre en vis sandsynlighed for, at du på et tidspunkt får ubudne gæster. Imidlertid behøver det ikke at være sådan. Du kan sagtens sikre dit hjem, så det ikke længere er førstevalget hos tyven. Vi er din lokale låsesmed i Søllerød, da vi kender området særdeles godt. Vi kender også statistikkerne, og vi tager dig gerne i hånden og kigger nærmere på, hvordan du kan undgå at være det næste tal i statistikken.

“Vi hjælper dig med at gøre dit hjem mere sikkert” Låsesmed Søllerød

Ønsker du hjælp til en systematisk gennemgang af dit hjem, har vi en række faste procedurer, vi gennemgår sammen med dig. Noget af det første vi ser nærmere på, er boligens beliggenhed og adgangsforhold. Ligger dit hjem afsides, løber du desværre en større risiko for indbrud, og derfor skal du tænke på at sikre dit hjem ekstra godt. Du kan fx sørge for, at alle døre er forsynet med minimum en lås. Det gælder også terrassedøre og kælderdøre, som desuden bør være i en solid stand med robuste ophæng. Overvej at skifte ruderne ud med ruder i sikkerhedsglas, så ruderne ikke bliver en oplagt indgang eller flugtvej for gerningsmanden. Du kan desuden sørge for, at din kældernedgang er oplyst, så tyven ikke kan arbejde ugeneret i en mørk kælderskakt.

Låsesmeden Søllerød anbefaler alarm

Hvis du har mange værdier, hyppigt er hjemmefra i længere tid, eller bor afsides bør du overveje en alarm. Vi er specialister på området og kan vejlede dig med rådgivning, opsætning og service. At du anskaffer dig en alarm forhindrer ikke indbrud i sig selv, men en høj tone gør det ubehageligt for tyven, og henleder de omkringboendes opmærksomhed på, at noget ikke er som det skal være, hos dig. En tyverialarm kan i dag kobles sammen med udstyr til overvågning og kommunikation, så du har mulighed for at se, hvad der foregår i din bolig. Mulighederne er mange, og vi kan få dig til at være tryg i din bolig – både når du sover og når du er væk fra den.

Kontakt vores erfarne låsesmede i Søllerød, hvis du vil høre nærmere.

Vi køre i dit lokalområde: Birkerød, Nærum, Trørød, Holte , Ravnsnæs, Vedbæk og Søllerød​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35