Låsesmed Sundby - en by på​ Amager

​Står du og mangler en låsesmed Sundby med hurtig udrykningstid, så ring til Secure Partner. Vi kommer med det samme døgnet rundt.

Med mere end 20 års erfaring indenfor låseservice er vi opdaterede med den nyeste viden, og alle vores låsesmede modtager løbende efteruddannelse, så de kan være i trit med udviklingen. Derfor kan du være sikker på, at du får kompetent viden og service hos os. Du kan ringe efter hjælp på alle tider i døgnet, og vores vogne er altid udstyrede med et velassorteret sortiment, så vi kan klare de fleste låseopgaver med det samme.

​Er dine nøgler sikre? – låsesmed Sundby hjælper dig

​Er du lige flyttet i en ny bolig, tænker du måske ikke over, hvor mange ekstranøgler der er i omløb. Vi omstiller din lås, så du kan føle dig tryg i dit nye hjem. I mange ældre boliger er nøglen til hoveddøren den gamle rukonøgle med et rundt nøglehoved. En dør med denne type lås er meget nem for en indbrudstyv at trænge igennem, og derfor anbefaler vi, at du skifter låsen ud med et sikrere alternativ. En lås med minimum 6 eller 11 stifter er det bedste valg, mens en ekstra lås placeret 40 centimeter fra din hovedlås er den mest optimale løsning for sikring af din hoveddør.

Gratis og uforpligtende sikkerhedstjek med låsesmeden i Sundby

​Ring i dag og bestil et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig i Sundby. Med vores store erfaring i låseservice og sikkerhed er vi eksperter i at tænke som tyven, og det kommer dig til gode. Vi gennemgår din boligs adgangsveje, omgivelser og egne elementer, og vi giver gode råd og tilbyder løsninger, hvis du ønsker det.

Frygter du indbrud? Låsesmed Sundby hjælper dig med at finde en alarmløsning der dækker dit behov

​Er det ikke første gang, du har været offer for indbrud, eller bor du i et kvarter med en høj indbrudsrate, anbefaler låsesmed Sundby, at du får installeret en alarm. Hos os finder du alarmer i mange forskellige prisklasser, men hvad enten du vælger en dyr eller billig alarm, kan du være sikker på, at de har en god præventiv effekt, da ubudne gæster vil afskrækkes af det faktum, at din bolig er udstyret med en alarm.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35