Låsesmed i Tårnby - en del af Storkøbenhavn​

Secure Partner er din lokale låsesmed Tårnby. Vi har over 20 års erfaring indenfor sikring, oplukning og omstilling af låse, og med vores døgnvagt er vi altid klar til at hjælpe dig videre.

Står du på den forkerte side af døren og ærgrer dig over, at I ikke lige fik lagt et sæt ekstranøgler hos naboen? Heldigvis er hjælpen kun et telefonopkald væk, og i 99 % af tilfældene er du inde i varmen i løbet af 30 minutter. Secure Partner udfører mange forskellige opgaver og kan mere end bare at lukke dig ind. Ring 7020 1035 nu.​

Forebyggelse af indbrud – ring til låsesmed Tårnby nu​

Bor du i villa i et attraktivt kvarter, er du desværre i risikozonen for indbrud, og antallet af indbrud har været stigende længe. Heldigvis er Secure Partner eksperter i forebyggelse af indbrud, og med vores mangeårige ekspertise i boligsikring og høje uddannelsesniveau blandt vort personale kan vi hjælpe dig med at forhindre, at du ikke kommer hjem til en bolig tømt for værdier af indbrudstyven.

Sikkerhedstjek din bolig sammen med låsesmed Tårnby​

Vi tilbyder frit og kvit et sikkerhedstjek af din bolig, og giver dig en grundig vejledning i, hvad du kan gøre for at holde ubudne gæster fra dit hjem. Du kan f.eks. sørge for at både din hoveddør, terrassedør og kælderdør har monteret to låse med 40 centimeters afstand mellem hver – også hvis du har en terrassedør i førstesals højde. Mange altaner kan være placeret bagerst på huset, hvilket gør det let for en indbrudstyv at trænge uforstyrret ind ad denne vej. Bare rolig – alt dette skal du ikke selv huske på, for det er vi opmærksomme på, når vi kommer ud til dig og systematisk gennemgår din bolig.

Låsesmed Tårnby monterer også alarm i dit hjem​

Har du mange værdier – er du hyppigt hjemmefra, eller ligger din bolig afsides, anbefaler vi, at du får monteret en alarm. Vi er specialister på området, og vi hjælper dig med at finde den alarm, der dækker dit og/eller din families behov bedst. Vi tilbyder alarmer i mange forskellige prislejder og med forskellige funktioner. Fx kan alarmen kobles til overvågningsudstyr, så du kan se, hvad der foregår i din bolig, når alarmen går, eller alarmen kan kobles til et vagtfirma, der sender en vagtmand ud til dit hjem. Der er mange muligheder og uanset hvad, vil alarmen i sig selv have en god præventiv effekt, så ubudne gæster afskrækkes fra at trænge ind i din bolig i Tårnby.​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35