Kontakt låsesmed i Taastrup når du er smækket ude​

​Har du behov for hjælp til at komme ind i din bolig? Vi laver alt fra oplukninger, omstillinger og montering af nye låse. Din låsesmed i Taastrup er fremme hurtigst muligt for at hjælpe dig ind i varmen.

Har du mistet nøglen

Har du være så uheldig at have mistet nøglen, enten ved at du har forlagt den, tabt den, eller fået det stjålet. Låsesmed Taastrup kommer hurtigst muligt og hjælper dig ind i din bolig. Hvis du har en af de gamle originale 5 stift Ruko nøgler (med rundt hoved), er det umiddelbart ikke noget problem at dirke låsen op. Har ud derimod en nyere og mere sikker lås, kan det være at der er behov for en opboring, og en udskiftning. Hvis du har en ældre lås og du har mistet din nøgle og pung, er den en god ide at få omkodet din lås. De gamle nøgler vil så ikke længere virke, og ubudne gæster kan ikke låse sig ind. En omkodning er en billig og let løsning.

Bor du i et område hvor der er behov for ekstra sikkerhed – kontakt låsesmed Taastrup

Ønsker du at sikre dine døre ekstra, anbefaler vi at der på din hoveddør udover hovedlåsen også er en ekstralås. Ekstralåsen skal sidde ca. 40 cm. fra hovedlåsen, dette vil stive din hoveddør af. Hvilken låse du har i din bolig er også væsentligt. Har du de gamle Ruko 5 stift låse med rundt hoved, anbefaler vi at du får monteret de nye og mere sikret låse. Der sker meget på sikkerhedsområdet. Ring til Låsemed Taastrup, vi anbefaler at man får et sikkerhedscheck af sin bolig hvert 10 år, for at få et billede udviklingen, og eventuelt får opdateret sine låse til nyere modeller.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35