Ring til låsesmed Valby - vi hjælper dig hurtigst muligt​

Vi er eksperter i oplukninger, omstillinger og omkodninger af låse. Vi klarer alle opgaver inden for låseservice og indbrudssikring. Vi har gennem 20 år været i faget, og vi har oparbejdet en stor viden omkring mange forskellige låsesystemer, og de nyeste låseteknologier. Det er vores målsætning at give dig den bedste service i hele Københavnsområdet, så når du har brug for en effektiv og serviceminded låsesmed, ringer du bare til os hos låsesmed Valby.

Låsesmed Valby – oplukning når uheldet er ude

Står du i en akut situation, hvor du har smækket dig ude eller mistet dine nøgler på anden vis, kan du ringe til os hos låsesmed Valby. Her har vi service øverst på menuen, hvad enten det gælder oplukning, montering af låse eller din sikkerhed. Det kan handle om adgangskontrollen i din virksomhed eller til fællesarealerne i din boligforening. Det kan også være, at du oplever et stigende antal indbrud i nabolaget, og derfor gerne vil drøfte tyverisikring og forebyggelse af indbrud med en fagmand – hos låsesmed Valby gør vi os umage for at hjælpe dig bedst muligt.​

Omkodning af din lås? Kontakt låsesmed Valby

Hvis du netop er flyttet ind en ny bolig, skulle du måske tænke på, om der kan være ekstranøgler, der passer til din lås i omløb. Har der boet andre i boligen før dig, er der en risiko for, at håndværkere, plejepersonale og andre, der har haft et ærinde hos de tidligere ejere, stadig har en nøgle til dit hjem. For at være på den sikre side kan låsesmed Valby omstille låsene og forebygge ubehagelige overraskelser i form af tyveri. Vi har før været ude hos folk, som desværre har oplevet tyverier, og som ikke har kunnet få erstatning fra forsikringen, da indbrudstyven har haft adgang til boligen med en gammel ekstranøgle.

Hvis du bor i en etageejendom med flere nøgler, kan I måske drøfte at få låsene omstillet, så I fremover kan få adgang til hele bygningen med blot en nøgle.

Låsesmed Valby er specialister i sikring af din virksomhed

​Mange af vores kunder er virksomheder, der har brug for lidt mere avancerede låsesystemer med adgangskontrol og i nogle tilfælde overvågning. Med elektronisk adgangskontrol har låsesmed Valby hjulpet mange mindre virksomheder med øget kontrol af, hvem der kommer og går i virksomheden. De elektroniske systemer er en klar fordel rent administrativt, da man nemt kan slette nøgler, der ikke længere skal have adgang til bygninger eller arealer.

Har du brug for, at vi kommer forbi til et sikkerhedstjek og drøfter forholdene i din virksomhed, klarer vi nemt det. Vi er en af de mest rutinerede låsesmede i hele København. Vi dækker lige fra Ørestaden til Vestegnen og har kunder så langt væk som i Espergærde og Ølstykke.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35