Låsesmed på Vesterbro​

​Har du smækket dig ude? Har ekskæresten en nøgle, eller ønsker du bare at få vurderet, hvor indbrudssikker din lejlighed er?

Ring til din låsesmed på Vesterbro – vi klarer oplukninger i en fart.

Vi er din lokale låsesmed på Vesterbro. Vi klarer oplukninger, omstillinger eller omkodninger af låse med det samme, og kan desuden rådgive dig om en række sikkerhedsmæssige tiltag, som du bør overveje for at undgå ærgerlige indbrud.

Låsesmeden på Vesterbro nulstiller din lås

På det trendy Vesterbro i København ligger mange ældre ejendomme fyldt med lækre lejligheder. Gennem et helt århundrede har husene være beboet af mange forskellige mennesker, og din lokale låsesmed på Vesterbro anbefaler derfor, at du får stillet din lås om, når du flytter ind. På den måde kan du sikre dig mod de mange ekstranøgler, som der naturligt nok kan være i omløb efter mange forskellige beboere.

Desuden kan vi hos låsesmed Vesterbro hjælpe dig, hvis du ønsker at udskifte en ældre lås med en ny, og mere sikker en af slagsen. Typisk er de gamle Ruko låse stadig meget udbredte, men mange af vores kunder har fået sig en ubehagelig overraskelse, når de har erfaret, at låsen kan dirkes op, eller bankes op i løbet af ganske få sekunder.

For at være på den sikre side anbefaler vi dig, at du får mindst én lås med 6 eller 11 stifter. Optimalt er det med to låse med mere end 40 centimeters afstand på din hoveddør.

Sikring af kælder og loft? Din Låsesmed på Vesterbro giver gode råd

Som beboer i en etageejendom på Vesterbro har du formodentlig også et depotrum til rådighed. Det kan være i kælderen eller på loftet. Generelt gælder det, at værdifulde effekter som malerier, pelse, it-, radio- og tv-udstyr, der er stjålet fra kælder- eller loftsrum ikke dækkes af forsikringen. Din låsesmed på Vesterbro råder dig derfor til at finde andre opbevaringsmuligheder for dine værdier.

Ellers hjælper vi dig med at sikre dine depotrum ved at vælge en hængelås, der er afskærmet, så den ikke kan klippes over. Desuden anbefaler vi minimum 8 mm bøjletykkelse på hængelåsen, og hvis du følger disse råd, vil dit forsikringsselskab normalt finde, at dit depotrum har været forsvarligt aflåst, og at du dermed kan opnå dækning, hvis uheldet har været ude.

Din Låsesmed på Vesterbro installerer også alarmer

​Er du så heldig at være i besiddelse af mange værdifulde sager er der ingen tvivl om, at vi hos låsesmed Vesterbro vil anbefale dig at installere en alarm. Uanset prisen afgiver den en høj tone, som under alle omstændigheder vil forhindre, at tyven har arbejdsro. Tonen vil endvidere henlede opmærksomheden på, at der foregår en kriminel handling. Vi kan således ikke love, at en alarm forhindrer indbrud, men vi kan love dig, at indbrudstyven vil forsøge sig hos dine naboer uden alarm først.

Desuden kan vi hjælpe med et fastmonteret sikringsskab, hvis du vil være sikker på, at ingen stjæler dit uerstattelige arvegods. som for eksempel smykker eller sølvtøj. Her finder du andre interessante telefonnumre til steder på Vesterbro​.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35