Din låsesmed i Virum sikrer dit hjem mod indbrud​

​Som nabo til Kongens Lyngby og en del af Lyngby-Taarbæk kommune, er Virum en forstad i det grønne område omkring Furesøen nord for København. Der er mange boliger og området er i perioder hærget af mange indbrud. Låsesmed Virum er eksperter i at arbejde præventivt i forhold til indbrud og tyveri.

Med en indbrudsstatistik, der desværre går den forkerte vej, vil vi anbefale dig at overveje forskellige tiltag, som er forholdsvis lette at implementere – hos låsesmed Virum er vi naturligvis kar til at give dig en hånd med, når det handler om montering af låse eller opsætning af alarmsystemer eller anden form for adgangskontrol.

Gratis sikkerhedstjek? – ring til låsesmed Virum

Raten for indbrud har været støt stigende i Danmark, og sidste år blev der anmeldt omkring 43.000 indbrud. Langt de fleste indbrud kunne være undgået, hvis man havde sikret sit hjem bedre.

Låsesmed Virum rådgiver dig om, hvordan du bedst sikrer din bolig og undgår, at tyven vælger netop dit hus.

Du kan bestille et uforpligtende sikkerhedstjek, hvor vi systematisk gennemgår din bolig for de risici, der er aktuelle for dig. Vi kommer selvfølgelig også med et tilbud på de foranstaltninger, som vi anbefaler dig at investere i.

Et par små tips fra låsesmed Virum

Vi kan installere en alarm som har en afskrækkende effekt på eventuelle indbrudstyve. Skulle uheldet alligevel være ude, vil alarmens hyletone distrahere tyve så meget, at de stresses til at opgive. Desuden vil en alarm henlede opmærksomheden på din villa hos alle forbipasserende og naboer. Vi vil derfor hos låsesmed Virum kun anbefale dig at installere i en alarm. De findes i mange prisklasser og med forskellige funktionaliteter bl.a. muligheden for at kommunikere med din telefon og overvågning, så du kan se, hvad der foregår i dit hjem.

Ønsker du at gå mindre drastisk til værks, kan du sørge for at montere en dirkesikker mekanisk lås og en suppleringslås på alle dine døre – også i kælderen.

Låsesmed Virum gør det besværligt at være tyv

Vi vil hos låsesmed Virum desuden anbefale dig at kigge omgivelserne grundigt efter. Hvis du har i din have har fx et redskabsskur eller en garage med værktøj, stiger og andre effekter, der kan være nyttige og gøre det nemmere for en indbrudstyv, så husk at sikre disse steder med kraftige hængelåse. Der er mange muligheder, men de skal være med en solid bøjle, der ikke kan saves over.

Selvom mange tror, at en høj hæk eller et solidt plankeværk holder tyvene ude, forholder det sig faktisk lige omvendt – de hindrer udsynet til din bolig og giver tyvene arbejdsro, så det er en god ide at forebygge indbrud ved at give større udsyn til din bolig.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35