Låsesystemer​

​Hvad er behovet for låsesystemer?

Du kan fü lüsesystemer i mange forskellige kvaliteter, former og mÌrker. Det hele handler om hvad dine sikkerheds krav er. Hvor stort et sikkerhedsniveau har du behov for. Pris og kvalitet hÌnger sammen, og det er ikke nødvendigt at oversikre tid hjem eller virksomhed. Man skal gøre op med sig selv, hvad vÌrdien er af det man skal sikre. Løsningen skal passe til behovet.

​Er du en virksomhed eller privat?

Virksomheder kan have gavn af et elektronisk låsesystem – se under afsnittet ”elektroniske låsesystemer”. Som privat, er det rart at have et låsesystem så hoveddørsnøglen passe til postkassen, vaskekælderen, udehuset, bagtrappen eller bagdøren. Jo færre nøgler vi har at holde styr på, jo mere sikkert er det.

​

Stort set alle vores produkter kan man lave til systemer, lige fra enkelte lüse til det store virksomhedsløsninger.

​

Vi forhandler et udvalg af de bedste lüsesystemer pü marked. De forskellige systemer imødekommer de forskellige sikringskrav der er fra forsikringsselskaberne. Vi kommer gerne ud og hjÌlper dig med at finde den rigtige løsning.

​

VÌlger man som virksomheden det mekaniske lüsesystem, som er den billigere løsning, kan det pü sigt godt gü hen og blive en dyr investering. Hvis man mister nøgler, falder sikkerheden. Hvis man derimod som virksomhed har et elektronisk lüsesystem, kan man slette de nøgler man mister i systemet, sü det ikke har nogen effekt for sikkerheden. Den sidst nÌvnt løsning er mere omkostnings tung, men kan vÌre den rigtige løsning for en virksomhed.

Vi dĂŚkker hele sjĂŚlland

​København City

​Storkøbenhavn

​Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

​

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35