Låsesystemer​

​Hvad er behovet for låsesystemer?

Du kan få låsesystemer i mange forskellige kvaliteter, former og mærker. Det hele handler om hvad dine sikkerheds krav er. Hvor stort et sikkerhedsniveau har du behov for. Pris og kvalitet hænger sammen, og det er ikke nødvendigt at oversikre tid hjem eller virksomhed. Man skal gøre op med sig selv, hvad værdien er af det man skal sikre. Løsningen skal passe til behovet.

​Er du en virksomhed eller privat?

Virksomheder kan have gavn af et elektronisk låsesystem – se under afsnittet ”elektroniske låsesystemer”. Som privat, er det rart at have et låsesystem så hoveddørsnøglen passe til postkassen, vaskekælderen, udehuset, bagtrappen eller bagdøren. Jo færre nøgler vi har at holde styr på, jo mere sikkert er det.

Stort set alle vores produkter kan man lave til systemer, lige fra enkelte låse til det store virksomhedsløsninger.

Vi forhandler et udvalg af de bedste låsesystemer på marked. De forskellige systemer imødekommer de forskellige sikringskrav der er fra forsikringsselskaberne. Vi kommer gerne ud og hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Vælger man som virksomheden det mekaniske låsesystem, som er den billigere løsning, kan det på sigt godt gå hen og blive en dyr investering. Hvis man mister nøgler, falder sikkerheden. Hvis man derimod som virksomhed har et elektronisk låsesystem, kan man slette de nøgler man mister i systemet, så det ikke har nogen effekt for sikkerheden. Den sidst nævnt løsning er mere omkostnings tung, men kan være den rigtige løsning for en virksomhed.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35