​Montering af nye låse

​Skal du have nye låse eller skal de gamle omkodes? Hvilken løsning man vælger afhænger af forskellige ting. Vi har mange års erfaring med låsemonteringer og vil give dig professionel vejledning om de gældende regler, og viden om de nyeste og bedste produkter på marked.

Vores kerneområde er at installere og montere låse i huse og lejligheder. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige lås, så det bliver svært for tyven at bryde ind. Generelt anbefaler vi at montere 2 låse, hvilket gør det mere besværligt for tyven.

De gamle københavner lejligheder

I København og nærmeste omegn er de fleste boliger lejligheder. Mange døre i disse ejendomme er typisk 35 mm fyldningsdøre som er hen mod 100 år gammel. På grund af tykkelsen af dørene kan disse døre næsten kun aflåses med en kasselås, som dog findes i mange forskellige sikkerhedsklasser.

Der er stadigvæk mange lejligheder der har gamle låse med tilhørende en ”rundt hoved” nøgle, vi anbefaler at disse nøgler og låse bliver udskiftet, da disse er forældet, med et meget lavt sikkerhedsniveau.

Nyere huse og lejligheder

I nyere parcelhuse, villaer og nye byggerier er dørene tykkere og derfor giver det flere muligheder til andre former for låse. Kontakt vores professionelle låsesmede og de vil guide dig igennem junglen af muligheder.

Hvilket sikkerhedsniveau har du behov for?

Er du typen der ofte taber eller mister din nøgler, kan vi tilbyde at montere en elektronisk lås, hvor du har din egen kode. Elektroniske låse er sikker men dyr løsning. Pris og kvalitet hænger sammen, så dit valg afhænger af hvilken niveau af sikkerhed du behøver.

Vinduer er ofte en overset indbruds risiko, hvor der er flere låse muligheder afhængig af typen af vindue og ønsket sikkerhedsniveau.

Når du vælger nye låse til din bolig skal du vælge i hvor høj grad nøglen skal kunne kopieres af dig eller en anden, og om låsen skal være dirk og boresikret .

At vælge de helt rigtige låse er en jungle. Vi tilbyder dig et gratis sikkerhedscheck af din bolig.

Kontakt os for at få en sikkerhedsgennemgang af din bolig.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35