​Omkodninger af låse i boligforeninger

Er der i jeres boligforening for mange nøgler i omløb, og har I haft uindbudte gæster, uden at I har kunnet forklare, hvordan de kom ind? Hvis jeres låse i øvrigt ikke fejler noget, og de er i en god stand, kan I overveje at få omkodet låsene.

Vi har 20 års erfaring som låsesmed, og vi udfører blandt andet omkodning, reparation, service og installation hos private, boligforeninger og erhverv på Frederiksberg, Østerbro og i det øvrige København.​

Hvad koster omkodning af lås?

Omkodning af lås er en langt billigere løsning frem for at få udskiftet låsene, og der kan særligt være mange penge at spare, når der er tale om en hel boligforening, der skal have omkodet sine låse. Nogle boligforeninger vælger også at få monteret en kodelås i stedet for, så der ikke skal anvendes nøgler, når dørene skal låses op.

Vi tilbyder altid en attraktiv pris på vores låseservice, og vi sørger ligeledes altid for, at du får den bedste rådgivning, så du kan vælge den rette løsning. 

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder. Vi står også gerne klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på omkodning af lås, så I får den bedste løsning til den rette pris.

Ring og hør nærmere på telefon 70 20 10 35 eller klik på knappen ”Modtaget tilbud”. Så hører du fra os så hurtigt som muligt.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35