Ruko 560 - lås til kontordør eller entredør​

Denne lüs er velegnet til kontordøre eller entredør og lign. Lüsen er en smÌklüs. Modellen har dobbeltfalde og hjÌlpefalde, og man kan slü lüsen fra, pü fronten af lüsen, hvis man ønsker at døren skal stü üben.

​

Denne lås kræver at man har en dør der er minimum 40 mm eller derover (dvs. At denne model ikke kan bruges på de gamle københavner døre)​

​Ruko 560 monteres med cylinderringe og roset-dørgreb med langskilte for at dække gamle huller. Låsen leveres med en oval 6 stift cylinder og der medfølger 3 nøgler Der medfølger også et vridergreb til den indvendige side af døren.

​

Ruko 560 er ikke den sikreste lüs, sü derfor anbefales den ikke til hoveddøre. Her anbefales i stedet en lüs fra serie 1200 eller Garant plus i Rukos lüsesystemer.

​Er Ruko 560 sikker?

Ruko 500 serien stammer oprindeligt fra 1930’erne, så der har været en enorm udvikling siden da. Det betyder selvfølgelig også at tyvene har udviklet deres metoder, så derfor bør 500 serien under ingen omstændigheder benyttes som hoveddørslås.

​Ruko har også fremstillet en 600 serie, som er udviklet og markedsført i 1980’erne. Den er en del sikrere end Ruko 560, men lever stadig ikke op til nutidens sikkerhedskrav.

​

Patentet til nøglen er udløbet, så derfor er al viden om udformningen blevet tilgængelig for alle – også tyve.

​

Ved et sikkerhedstjek vil du derfor opleve at lüsesmeden anbefaler at skifte denne type lüs ud, hvis den sidder pü din hoveddør.

Lüsesmed København og NordsjÌlland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

​Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

​

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35