Sikring af vinduer ​står vi gerne for​

​De fleste indbrud i huse går ikke, som man måske tror, igennem hoveddøre, men igennem et af husets mange vinduer. Det er derfor vigtigt at prioritere disse når man sikrer sit hus. I den forbindelse er det altid en god idé at have en professionel låsesmed med. Vi kommer ud til mange indbrudsopgaver, så vi ved hvor svaghederne i huset er. Secure Partners har altså en masse erfaring indenfor sikring af vinduer og vi kører ud til Østerbro, Frederiksberg og det øvrige København og omegn.

​Når man gennemgår et hus, er det vigtigt at man ikke kun kigger på låsene, men også på karmene. Begge dele skal være stærke nok til at kunne modstå et koben og det er sjældent at det er tilfældet. Det er muligt at få forskellige typer af karme, hvor det mest brugte er træ karme, men hvis du vil sikre dit hjem, skal du få installeret en jernkarm eller stålkarm. Disse karme er modstandsdygtige mod et koben, og er det sikreste valg hvis karmen skal udskiftes.

Man kan skal også overveje om løsningen for din bolig er at sikre dørene med et sikkerheds slutblik. Et sikkerheds slutblik gør at et koben ikke kan få fat i døren og lirke denne op.

Nem og billig sikring af vinduer

​Man skal også sikre sig at tyven ikke kan vippe hele vinduet ud af hængslerne, og derved få adgang til dit hjem. En nem og billig løsning til dette problem er brugen af nokker. Ved brugen af nokker, forhindrer man tyven i at kunne lirke vinduet eller døren af karmen – og er altså en god form for indbrudssikring.

I mange tilfælde er den optimale sikring at installere vindueslåse eller hasper til vinduer på alle vinduer, derved kan tyven ikke lirke dit vindue op. Man har også muligheden for at sætte et sikringsbeslag på vinduet, så tyven ikke kan underbore grebet.

Kontakt os for mere information eller få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til noget, eller ønsker du råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også få et sikkerhedscheck af vores professionelle låsesmede, som kan hjælpe dig med at sikre dit hjem. Ring til os på 70 20 10 35 eller tryk på knappen ”Modtag tilbud” – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35