Tyverialarm (AIA) til boligen

Alarmsystemer er en rigtig god og sikker investering, hvis du vil sikre din bolig mod indbrud. Tyverialarmen virker som en tyverisikring og stresser nemlig tyven og sender et signal til enten din mobiltelefon, naboen eller et familiemedlem. Signalet kan også sendes direkte til en døgnbemandet og politigodkendt kontrolcentral, som kan sende en vagt til din adresse og undersøge forholdet. Hos Secure Partner tilbyder vi tilkøb af både vagtordning, serviceaftale og serviceaftale til alle vores løsninger og kører ud til kunder på Frederiksberg, Østerbro og i det øvrige København, både privatkunder og erhverv.

Forsikringsgodkendt alarminstallatør

Secure Partner er forsikringsgodkendt alarminstallatør, og du kan derfor være sikker på at få installeret en tyverialarm, der lever op til alle krav og regler fra forsikringsselskaberne (F&P). Vores tyverialarmer er desuden nemme at betjene over en app, fjernbetjening eller ved hjælp af et betjeningspanel og har flere forskellige muligheder. Både trådløse, alarmer med kamera osv. Vi tilbyder også en gratis alarmtest, hvis du ønsker at prøve det af, inden du foretager en investering i en tyverialarm.

Hvilken tyverialarm skal jeg vælge?

Hos Secure Partner har vi mange års erfaring med installation og montering af tyverialarmer og andre former for alarmsystem. Ingen alarm er ens, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde frem til den tyverialarm, der passer bedst til din boligs indretning og dine behov.

Valget af tyverialarm kommer helt an på hvad dine ønsker og behov er. Er det en stor kontorbygning, eller et mindre rækkehus har altså meget at sige og vi hjælper gerne med at finde frem til hvad dit behov er. Vi servicerer også løbende servering af tyverialarmerne, og sørger for at de hele tiden er opdaterede.

Nem betjening uanset alder

Vi er af den overbevisning, at det skal være nemt at betjene vores tyverialarmer, uanset alder og teknisk ekspertise. Har du børn, skal de selvfølgelig også kunne til- og frakoble alarmen, når de kommer hjem fra fritidsaktiviteter, skole eller legekammeraten.

Alarmerne kan til- og frakobles ved hjælp af enten fjernbetjening eller betjeningspanel, hvor er stort og tydeligt display hjælper dig. Du kan også anvende vores app til tyverialarmen, så du altid kan få adgang til den fra din mobiltelefon.

Efter færdig installation sørger vi selvfølgelig for at gennemgå de forskellige muligheder med dig, så du kan se, hvordan de virker.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en tyverialarm

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en tyverialarm er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vejleder og rådgiver gerne og fortæller om priser osv. Ring til os på telefon 70 20 10 35 eller klik på knappen ”Modtag tilbud” – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35