Reparation eller udskiftning af lås

Bor du i en boligforening på Østerbro, Frederiksberg eller et andet sted i København, hvor I har problemer med låsen? Hvis låsen ikke virker, kan der være mange årsager. Kontakt os og få en af vores erfarne låsesmede ud for at kigge på problemet.

Hvis låsen ikke virker, som den skal, kan det skyldes en slidt låsefjeder, som vi i de fleste tilfælde kan skifte med det samme. Vores vogne kører rundt med et bredt sortiment af låse og komponenter, så vi har mulighed for at hjælpe dig så hurtigt som muligt, hvad enten der er behov for en reparation af en cylinder eller en udskiftning af lås.

Få en tyverisikker lås

Har du haft indbrud, eller er din dør i opgangen let at få op? Det er vigtigt, at man gør det så svært som muligt for tyven at komme ind. Hvis døren og karmen er gammel, kan det være en god ide at få opdateret og rettet døren, så den ikke hænger forkert i hængslerne. Ellers risikerer du, at døren kan ”skubbes” op.

Bor du i en boligforening, hvor I har elektroniske låse, kan vi også hjælpe dig med dette. Vores låsesmede er altid opdateret med de sidste nye tiltag og produkter på markedet.

Hvad koster udskiftning af lås?

Vores pris på udskiftning af lås afhænger blandt andet af, hvilken type lås der er tale om, og hvor mange låse der skal udskiftes. Er der tale om en enkelt lås på en hoveddør, der skal udskiftes, eller er det samtlige låse i en boligforening?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du kunne tænke dig at få en konkret pris på reparation eller udskiftning af lås, er du meget velkommen til at kontakte vores låsesmed på telefon 70 20 10 35 for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du også indhente et tilbud ved at klikke på knappen ”Modtag tilbud”.

​Har du spørgsmål angående vores låseservice, eller ønsker du at høre mere om tyverisikring, hører vi ligeledes meget gerne fra dig.​

Låsesmed København og Nordsjælland

Låsesmed​ København

Låsesmed ​Nordsjælland

Øvrig nordsjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35