Har du behov for en låsesmed? Kontakt låsesmed Herlev​

Med en fast døgnvagt hjælper vi dig alle timer i døgnet og vi er i 99 % af tilfældene fremme his dig inden for 30 minutter. Vores låseservice tæller også opgaver som omstilling eller omkodning af låse, nøgler, indbrudssikring, adgangskontrol og sikkerhedsrådgivning til private og virksomheder. Vi har en fast medarbejderstab, som alle er engagerede og kompetente. De fleste har været mange år i sikkerhedsbranchen og vi uddanner os alle løbende inden for de nyeste teknologier og produkter. Derfor kan du være sikker på, at du får opdateret viden, når du vælger låsesmed Herlev.​

Dagtimerne behøver ikke være indbrudstid – spørg låsesmed Herlev

Hos låsesmed Herlev hjælper vi vores kunder med at gøre statistikken til skamme. Du skal ikke frygte for indbrud, hvis du har haft os med på råd og ladet os sikre din bolig mod indbrud. Du kan bestille et gratis sikkerhedstjek online eller telefonisk. Efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud, så du kan få overblik over, hvad det koster at sikre dine og familiens værdier.

Vi har flere kunder, som føler sig groft krænkede efter et indbrud – særligt, hvis de har mistet effekter med stor affektionsværdi eller har oplevet, at der er blevet rodet i deres intime ejendele. Det er derfor en god ide, at have en sparringspartner, der kan rådgive professionelt, når du skal prissætte familiens tryghed.

Ud fra den seneste tilfredshedsundersøgelser er et af de bedste valg på vestegnen os, som er din lokale låsesmed i Herlev.

Låsesmed Herlev – så behøver du ikke hund

En af de ting, der virker mest forebyggende på indbrud er en firbenet ven. Det er de færreste indbrudstyve, der er villige til at løbe risikoen for et ubehageligt møde med familiens hund, så de vælger som regel boliger fra, hvis der er tegn på gøende husdyr. Derfor kan du også hos låsesmed Herlev få installeret alarmer, der giver en høj lyd.

Et andet effektivt værn mod indbrud er at tilmelde sig Nabohjælp. Nabohjælp går i al sin enkelhed ud på at få opbygget et netværk i lokalområdet, som kan hjælpe hinanden med at holde udkig, når du er på farten.

Der findes både applikationer og andre internetbaserede systemer, som via telefoner kan optimere kommunikationen mellem nabohjælpere.

Sikkerhedstjek hos låsesmed Herlev

Når du bestiller et gratis sikkerhedstjek kommer vi fra låsesmed Herlev og giver dig rådgivning på din bopæl. Det har den fordel, at vi sammen kan gennemgå de risici, der måtte være i forbindelse med dit hjem – herunder adgangsforhold, udsyn, sikring af udhuse, vinduer og døre. Låsesmed Herlev hjælper dig så vi kan gøre det så besværligt som muligt for ubudne gæster at få adgang til din bolig.​

låsesmeden med døgnvagt​

→ Ring på tlf.: 70  20  10  35​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEDØM OS PÅ GOOGLE+

Hvis du har en Google konto kan du efterlade en

bedømmelse af Secure Partner på Google+

→ Se bedømmelser her

KUNDERNE SIGER​

​At yde den optimale service for vores kunder, at sørge for at kunderne føler sig trygge, og at vores låsesmede hjælper med at løse problemet hurtigt og effektivt, er vigtigt for os.

Mange af vores erhvers- og privatkunder giver gerne anmeldelser – se flere herunder

Vi vil blive meget glade hvis du har tid og lyst til at give os en anmeldelse!

Secure Partner ApS

Secure Partner ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

Tlf.: 70  20  10  35