Skip to main content

​VingCard/ASSA ABLOY

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​​VingCard/ASSA ABLOY

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Førende inden for sikkerhedsløsninger

Hos Secure Partner forhandler vi et stort udvalg af produkter fra VingCard, også kendt under navnet ASSA ABLOY Hospitality til vores kunder på blandt andet Frederiksberg, Østerbro og i resten af København. De har igennem de sidste mange år været en af branchens førende spillere inden for sikkerhedsløsninger. Her er der tale om en virksomhed, der sørger for hele tiden at udvikle sine produkter, så de altid kan levere tidssvarende og moderne sikringsløsninger. Med et system fra ASSA ABLOY Hospitality får du et system til din adgangskontrol og dine øvrige sikkerhedsløsninger, der kan tilpasses lige netop dine behov. Du får med andre ord en totalløsning, der især er velegnet til hoteller og lignende.

ASSA ABLOY Hospitality-systemet

Hos Secure Partner har vi mange års erfaring inden for lige netop dette system, og vi hjælper dig derfor også meget gerne med at finde en løsning, der dækker dine behov. Vi tilbyder både installation, montering og vedligeholdelse samt support hele døgnet, hvis du har behov for det. Er der opstået et problem, og kan vi ikke hjælpe dig med at løse det over telefonen, sender vi en tekniker ud til dig for at se på sagen, uanset hvad tid på døgnet, der er tale om. ​Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på telefon 70 20 10 35.

Enkel og nem trådløs styring via app

ASSA ABLOY Hospitality systemer er 100 % trådløst og kan nemt styres centralt, herunder blandt andet via din smartphone. Du skal blot downloade app’en og kan herfra styre adgangssystemet fra din smartphone, uanset hvor du befinder dig henne. ​Systemet kan også sende SMS-beskeder til dit personale, hvis der opstår fejl, eller hvis der er andre situationer, hvor der er behov for information til personalet.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35 | Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

VingCard Elsafe
Med et elektronisk pengeskab eller værdiskab fra Elsafe kan du tilbyde et endnu højere sikkerhedsniveau for dine kunder eller gæster. Elsafe har fokus på flotte og stilrene produkter, og du kan blandt andet finde modellerne Elsafe Sentinel II, Elsafe Zenith og Elsafe Infinity II.​

Classic
Classic er udviklet med det formål at give et problemfrit låsesystem til hotelbranchen, hvor nøglekort giver adgang til både personale og gæster. Hvis det ønskes, er det muligt at opgradere sikkerhedsniveauet efterfølgende, hvis du bruger den elektronisk Classic-lås. I så fald giver Classic RFID dig hurtigt en kontaktløs adgangskontrol. ​Der er nemlig kun behov for at tilføje en enkelt RFID-løser, så du slipper for at skulle have udskiftet dørhåndtaget eller låsekassen. Derudover er det også muligt at bruge din mobiltelefon som en nøgle.

Allure
Allure byder på mange forskellige og avancerede funktioner, samtidig med et det har et stilrent design, og du får dermed et ultra sikkert system. Vælger du et Allure låsesystem, har du mulighed for at tilpasse det, så det passer lige præcis til dine behov. Vælg eksempelvis mellem forskellige farver, glasfronter og udseender. Panelet monteres på væggen og oplyses med LED-lys.

Signature
Signature byder på fremtidens teknologi, når det kommer til elektroniske låsesystemer til hoteller over hele verden. De fremstiller effektive låsesystemer i et sofistikeret og tidløst design. Du har desuden mulighed for at vælge en endnu mere eksklusiv løsning, hvis du vælger Signature Decor.

​Det er desuden nemt og hurtigt ad opgradere jeres standard Signature låsesystem til Sugnature RFID ved blot at erstatte kortløseren med en lille, digital boks, der monteres på døren. Dermed slipper du altså for at få udskiftet låsekasse, håndtag eller at få lavet boring.​

Essence
Essence byder på en fleksibel, moderne og pålidelig sikkerhedsløsning, der især er velegnet til resorts, hoteller og lignende. Låsesystemet har et minimalistisk og stilrent design, der går fint i tråd med systemets innovative og moderne teknologi.​

Det er blandt andet muligt at få adgang via telefon, armbånd eller nøglekort, hvilket sikrer en optimal brugeroplevelse.


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os