Skip to main content

​Geze

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​Geze

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Dørautomatik fra Geze

Hos Secure Partner tilbyder vi et stort sortiment af dørautomatiske løsninger fra Geze til kunder på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og hele København-området. GEZE dørautomatik og dørlukkere kan gøre dine arbejdsgange. GEZE tilbyder nemlig nogle af markedets bedste produkter lige fra skydedøre til automatiske svingdøre.

GEZE byder dermed ikke kun på glidende ind- og udgangssystemer, men giver dig også muligheden for at spare markant på din varmeregning. Dørene åbner og lukker nemlig kun, når der er behov for det, og de vil derfor aldrig komme til at stå på klem. Produkterne fra GEZE kan blandt andet aktiveres med en bevægelsessensor og ved manuel kontakt. Det kan kobles til bygningens alarmsystem og optimere udgangene i tilfælde af brand eller andre nødsituationer.

​Hos Secure Partner tilbyder vi løbende justering og tilpasning af dine dørautomatiske løsninger, så du hele tiden har en løsning, der er up-to-date. Er du interesseret i at høre mere, har du brug for hjælp til at finde den rette løsning til dine behov, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du bare ringe på telefon 70 20 10 35.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked.

BESKED

Send os en besked

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Populære produkter fra GEZE

Dørlukkere
En GEZE dørlukker kan gøre din arbejdsgang meget hurtigere. Dørlukkeren minimerer nemlig risikoen for menneskelige fejl, og du er sikret, at døre lukker helt i hver eneste gang. Det giver dig både sikkerhedsmæssige fordele, mens det samtidig mindsker dine varmeudgifter.

​Hos Secure Partner tilbyder vi blandt andet installation af TS 1500 G, TS 3000 V og TS 5000, så du er sikker på, at dørens timing passer til dine behov. Systemerne har blandt andet friløbsfunktion, røgmelder og elektromagnetisk fastholdelse.

Dørautomatik
I GEZEs sortiment af dørautomatik kan du blandt andet finde serierne Slimdrive, PowerTurn, TSA og ECturn, der er blandt de bedste dørautomatiske systemer på markedet. Systemerne findes i flere forskellige størrelser, så de passer til forskellige dørstørrelser, og derudover har de også flere forskellige designs. De kan håndtere intens trafik og har både røgdetektor, smart-swing, og så findes de også i lydløs. Dørautomatik fra GEZE kan installeres på lette såvel som tunge døre.

Glideskinner
GEZE fremstiller systemer med både friløbsdørlukning og gulvdørlukning. Det fleksible glideskinner til friløbsdørlukkere integrerer en mekanisk dørvælger. Med disse glideskinner er du sikret en naturlig lukning af døren. Alle glideskinner fra GEZE er godkendt fra det tyske institut for byggeteknik, DIBt. Gulvdørlukkerne er meget diskrete rent visuelt, og de styrer den automatiske dørlukning via gulvet. Har du en- eller tofløjede døre uden hængsler, er dette den ideelle løsning.

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os