Skip to main content

​Ruko

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

RUKO

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Nøgler og låsesystemer fra RUKO

RUKO er den førende leverandør af nøgler og låsesystemer i Danmark, og de leverer gang på gang produkter af første klasse. Hos Secure Partner forhandler vi et velassorteret sortiment af produkter, der øger sikkerheden i bygninger for vores kunder på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og det øvrige København. Vi kan desuden tilbyde sikker og professionel montering af låseprodukterne fra RUKO. Disse produkter fremstilles altid med fokus på design, kvalitet og brugervenlighed.

Se de mest populære låsesystemer fra Ruko/Assa Abloy

To ud af tre danskere har, ifølge RUKO selv, låse, der er forældede, og de har dermed en øget risiko for indbrud i boligen. Hos Secure Partner er vi alle uddannede låsesmede, og vi kan derfor tilbyde at udskifte dine gamle og forældede låse med et ny og sikker RUKO lås.

roku markuer

Merkur 401

RUKO-systemet Merkur 401 er et helt nyt system, der består af et fleksibelt låsesystem med et højt sikkerhedsniveau – faktisk forsikringsselskabernes næsthøjeste niveau. Dermed er Merkur 401 særligt ideelt til private boliger, virksomheder m.m., idet systemet også både er bore- og dirkesikret.

Systemet er naturligvis patenteret, hvorfor det samtidig er sikret mod nøglekopiering. Med Merkur 401 kan der anvendes sikkerhedsgodkendte sikringsbeslag og -låse, der gør systemet endnu mere sikkert.​

1

Garant Plus

Er du privatkunde, er Garant Plus det absolut sikreste låsesystem, du kan få. Til systemet følger et sikkerhedskort med en personlig kode, hvilket giver en høj sikkerhed, idet nøglen kun kan kopieres ved fremvisning af nøglekort og kode.

Garant Plus fra RUKO passer til alle låse og findes i tre forskellige designs, så du kan finde et look, der passer til din bolig. Derudover har du også mulighed for at bruge den samme nøgle til alle husets døre og låse

2

Serie 1200

Serie 1200 fra RUKO er fremstillet med det formål at beskytte mod banke- og kopinøgler. Nøglerne er yderst robuste og er dermed sikret mod bøjning eller knækning, selv efter mange års brug. Endvidere er cylinderen designet således, at den er særdeles modstandsdygtig over for indbrud.

Denne produktserie fra RUKO har en ydeevne og et design, der lever op til de højeste krav til kvalitet. Den opfylder blandt andet DS/EN 1303, er dirke- og boresikker, og så leveres den med nøgler, der kun kan kopieres af en godkendt RUKO-forhandler.

3

Triton 501

Vælger du Triton 501 fra RUKO får du et låsesystem med en enormt høj fleksibilitet, som kan tilpasses lige netop dine behov. Der findes tre forskellige sikkerhedsniveauer, og takket være patent kan der ikke fremstilles kopinøgler.

Triton 401 byder på almindelige standard-låse, mens du med Triton 510 får et højt sikkerhedsniveau.

4 1

RX Web

Er du på udkig efter en simpel og overskuelig online løsning til din adgangskontrol, er RUKOs RX Web system en oplagt løsning. RX Web anvendes til to avancerede systemer; RX4 og RX16, som sikrer en sikker og brugervenlig adgangskontrol. Det eneste, dette online system kræver, er en PC med internet.

Systemet fungerer med adgangskort eller adgangsbrik, der bliver læst af en enhed, der sidder på alle de døre, der skal kunne låses af systemet. Det smarte er, at den sikkerhedsansvarlige kan redigere i adgangen til et bestemt rum direkte fra webbrowseren, uanset hvor han eller hun befinder sig henne.

5

Performer

RUKO Performer programmet benyttes til effektiv styring af nøgler. I rigtig mange virksomheder er der mange nøgler i omløb, og det kan være et stort problem, hvis en nøgle havner i de forkerte hænder. Ønsker du at formindske risikoen for indbrud, kan du med denne smarte software lokalisere, hvor de forskellige nøgler befinder sig henne.

​Det giver både et højt sikkerhedsniveau samtidig med, at virksomheden sparer administrationstid. Performer fungerer således, at alle udleverede nøgler bliver registreret. Her registreres der både, hvem der har nøglen, hvad den giver adgang til, og hvornår den eventuelt skal tilbageleveres.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på RUKO-låse

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et af vores mange forskellige RUKO-produkter, hører vi meget gerne fra dig på telefon 70 20 10 35.

Kontakt os

Ring til os på 70 20 10 35
Mail: info@securepartner.dk

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os med det samme via understående. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, på trods af at vi vælger at arbejde sammen med de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter i bilerne, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for kunderne, og lave tingene med det samme.

Kontakt os

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os med det samme via understående. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren

cropped Secure Partner logoer 05 2 removebg preview

Services

360 GRADERS EKSPERTISE

Montering af lås

  Låseservice

Låseservice døgnet rundt i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Læs mere om låseservice
Ruko låsesystem billede

  Låsemontering

Vi har et stort udvalg af låseløsninger, klar til montering. Læs mere lige hér.

Læs mere om låsemontering
3 1

  Adgangskontrol

Eksperter i adgangskontrol til private og erhverv. Vi leverer og monterer.

Læs mere om låseservice
Oplukning af dør billede

  Oplukning

Oplukning for private og erhverv døgnet døgnet rundt. 

Læs mere om oplukning
1 2

  Omkodning af låse

Har du brug for omkodning af en eller flere låse, kan vi hjælpe døgnet rundt.

Læs mere om omkodning af låse
Udskiftning af lås

  Døgnvagt

Døgnvagt med hurtig og effektiv service i København og Nordsjælland.

Læs mere om døgnvagt
Digitalt låsesystem

  Tyverialarm

Tyverialarmer og sikkerhedssystemer til private og erhverv.

Læs mere om tyverialarme
Dørautomatik billede

  Dørautomatik

Stort udvalg af dørautomatik til hurtig levering. Se de forskellige muligheder.

Læs mere om dørautomatik

Se vores forskellige services

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os