Skip to main content

Låsesmed ​Østerbro

Vi har døgnservice og dækker hele Østerbro og København. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​Låsesmed Østerbro

Vi har døgnservice og dækker hele Østerbro og København. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Låsesmed på Østerbro

​- Din lokale låsesmed
Mangler du en låsesmed på Østerbro? Vi er lokalkendt og har altid ligget på Østerbro. Vi er hos dig inden for 30 minutter og har i mere end 20 år været lige så hurtige og effektive overfor vores kreds af faste kunder. Vores låseservice består af oplukning og montering af låse og sikkerhedssystemer, omkodning og omstilling af eksisterende låse, ligesom vi naturligvis kan klare alle former for nøglebestillinger.

 Tyverisikring af dit hjem

Vi er din lokale låsesmed i København. Det betyder, at vi hjælper dig med at tyverisikre dit hus eller din lejlighed. Vi tilbyder dig et gratis sikkerhedstjek, hvor vi sammen gennemgår tyvens adgang til dit hjem. Først og fremmest handler forebyggelse af indbrud om, at du har bore- og dirkesikre låse monteret på dine døre – også døren til køkkentrappen. Mange etageejendomme har sørget for sikkerhed og forebyggelse omkring hoveddøren i form af dørtelefoner og aflåst hoveddør, men vi møder hos låsesmed Østerbro mange bagtrapper, der ikke er udstyret med en sikker lås. Til tider støder vi endog på ulåste bagdøre, og det finder indbrudstyven hurtigt ud af.​

Montering af lås

Kontakt os

Ring til os på 70 20 10 35 Mail: info@securepartner.dk

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os med det samme via understående. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, på trods af at vi vælger at arbejde sammen med de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter i bilerne, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for kunderne, og lave tingene med det samme.

Kontakt os

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte os med det samme via understående. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren

Har du smækket dig ude?

Vi laver låseopgaver af enhver art, og har lavet kan lave alt i låse- og sikringsopgaver. Har du smækket døren og kan du ikke komme ind, kommer vores dygtige låsesmede, hurtigst muligt, og hjælper dig med at komme ind i varmen. Har du en ældre lås, kan vi med stor sandsynlighed dirke låsen op, eller har du brevindkast i døren kan dette også benyttes.

Intelligente låsesystemer

Sikkerhed og låseservice er i dag omfattende områder med hurtig udvikling og hos låsesmed Østerbro, bruger vi mange ressourcer på at være opdaterede omkring nyeste teknologier og sikkerhedsinstallationer. Særligt går det i disse år stærkt, når det handler om overvågning og intelligente styringssystemer, der kommunikerer med hinanden og dine mobile enheder og dermed sikrer dig overblik – også når du ikke er hjemme.

Du kan vælge intelligente alarmer, hvor både du og flere andre efter eget valg kan tilkobles systemet og få besked, hvis alarmen aktiveres. Det giver dig, naboer, venner eller familie en mulighed for at ringe til politiet og forhåbentlig gribe tyvene på fersk gerning.

Låseservice til private og erhverv

Vi har været på banen i 20 år og vores medarbejdere er superkvalificerede til at hjælpe dig med alle dine udfordringer indenfor tyverisikring, indbrudssikring, montering af låse, omkodning samt omstilling af eksisterende låsesystemer.

Vores virksomhed er velorganiseret og arbejder hurtigt, hvilket betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan være parat til at løse dine udfordringer inden for en halv times tid. Vi har såvel private som virksomheder på vores liste over tilfredse kunder og det skyldes, at vi altid har god tid til at udføre vores opgaver og give dig et par tips og tricks med på vejen – alt sammen fordi vi ønsker at være din foretrukne leverandør inden for tyverisikring og forebyggelse af indbrud.​

Securepartner udskiftning af lås billede

Kontakt vores låsesmed med døgnvagt

Er du blevet låst ude midt om natten, og har du brug for, at vores låsesmed kommer og låser dig ind, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 10 35, uanset hvad tid på døgnet det er. Vores låseservice i København og Nordsjælland er altid til rådighed.

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at bestille et gratis sikkerhedstjek, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte os.

Bestil låseservice nu!

Kontakt vores låsesmed
Vi har døgnvagt!

Securepartner udskiftning af lås billede
Er du blevet låst ude midt om natten, og har du brug for, at vores låsesmed kommer og låser dig ind, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 10 35, uanset hvad tid på døgnet det er. Vores låseservice i København og Nordsjælland er altid til rådighed.
Bestil låseservice nu!
Montering af lås

Låseservice

Vi tilbyder låseservice døgnet rundt i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Læs mere om låseservice
Ruko låsesystem billede

Låsemontering

Vi har et stort udvalg af låseløsninger, klar til montering. Læs mere lige hér.

Læs mere om låsemontering
3 1

Adgangskontrol

Eksperter i adgangskontrol til private og erhverv. Vi leverer og monterer.

Læs mere om låseservice
Oplukning af dør billede

Oplukning

Oplukning for private og erhverv døgnet døgnet rundt. Klik her for mere info.

Læs mere om oplukning
1 2

Omkodning af låse

Har du brug for omkodning af en eller flere låse, kan vi hjælpe døgnet rundt.

Læs mere om omkodning af låse
Udskiftning af lås

Døgnvagt

Døgnvagt med hurtig og effektiv service i København og Nordsjælland.

Læs mere om døgnvagt
Digitalt låsesystem

Tyverialarm

Bredt udvalg af tyverialarmer og sikkerhedssystemer til private samt erhverv.

Læs mere om tyverialarme
Dørautomatik billede

Dørautomatik

Stort udvalg af dørautomatik til hurtig levering. Se de forskellige muligheder.

Læs mere om dørautomatik


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os