Skip to main content

​​Alarmer fra Jablotro

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​​Alarmer fra Jablotro

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Sikkerhedssystem fra Jablotron

Hos Secure Partner forhandler vi et stort sortiment af alarmer fra Jablotron til private og erhvervskunder på Frederiksberg, Østerbro og i resten af København. Jablotron fremstiller i dag nogle af de bedste produkter på markedet, når det kommer til totalsikring. Med Jablotron 100 får du for eksempel et komplet sikkerhedssystem til din bolig eller virksomhed. Systemet tilbyder blandt andet automatisk lystænding, fjernstyring af gulvvarme og meget mere.

Løsningerne fra Jablotron har alle sammen det tilfælles, at de har en enormt effektiv interaktion, uanset hvor du befinder dig henne.
Det er nemlig muligt at styre systemerne på fire forskellige måder:​

  • Med nøglering
  • ​Med web-app
  • ​Med mobil-app
  • ​Med betjeningspanel.

Dermed har du fuld kontrol over alarmsystemet i din bolig eller virksomhed, uanset hvor du selv befinder dig henne. Via den smarte app til mobilen har du desuPden mulighed for at se direkte billeder. ​Jablotron tilbyder en lang række af ekstraudstyr til deres produkter. Med trådløse ventiler kan JA-100 for eksempel fungere som vandsikring, ligesom alarmen også kan kontakte dig, hvis der er brand eller gas-/vandlækage. Du kan også styre temperaturen, vanding af græsplænen eller lys i indkørslen.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Jablotron alarmer

Kunne du tænke dig at høre mere om de smarte alarmsystemer fra Jablotron, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så ring til os på telefon 70 20 10 35.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35 | Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Populære produkter fra Jablotron

JA-100
Har du brug for en tyverialarm til et privat hjem, en opgang, et lager, en butik eller måske et værksted? Så er JA-100 fra Jablotron et oplagt valg. Det er en enormt pålidelig og effektiv alarm, der giver dig en række af forskellige muligheder for fjernstyring og tilpasning. Du kan blandt andet styre varme og lys, ligesom du kan kontrollere via en app, at det hele virker, som det skal, hvorfor den er ideel til et sommerhus. ​Der er plads til op til 300 brugere, 15 områder og 20 tidsskemaer uafhængigt af hinanden. Hos Secure Partner forhandler vi JA-100 fra Jablotron i flere forskellige varianter, der styres via centraler.

OASIS
OASIS tyverialarm fra Jablotron er den ideelle løsning for den kræsne boligejer eller virksomhedsejer, der ønsker et sikkerhedsniveau 40. Denne tyverialarm har et KIT-betjeningspanel med solide knapper, indbygget proxy-læser og et tydeligt display, så du nemt kan til-/eller frakoble med brik eller kort.

​Via et GSM-modem har du desuden mulighed for at fjernstyre alarmen, lige så vel som vores installatør kan det. Du slipper dermed for kørselsgebyrer m.m. hos os. Du har også mulighed for at supplere alarmsystemet med en kamera-detektor, der ved alarm sender tre billeder til kontrolcentralen for at verificere alarmen.​

Tilbehør
Produkterne fra Jablotron gør ikke bare din bolig mere sikker; med den tilhørende app kan du integrere en lang række af intelligente funktioner i dit hjem. Det kan fx være varmekontrol, mulighed for at åbne garageporten med forlygterne på din bil eller lysstyring. ​Med Tripleplus tråløse ventiler kan din JA-100 alarm fungere som vandsikring samt overvåge røgudvikling, vand- og gasudslip. Det samme gør sig gældende for OASIS-alarmsystemet.


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os