Skip to main content

​Porttelefoner og dørtelefoner

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​Porttelefoner og dørtelefoner

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Fokus på fleksibilitet og et højt sikkerhedsniveau

Hos Secure Partner har vi et af de største udvalg af dørtelefoner og porttelefoner. Vi tilbyder blandt andet installation og service af produkter fra Ritto, Comlit, Santron, Fermax og Siedle. Sortimentet dækker blandt andet helt traditionelle hustelefonanlæg til video-dørtelefoner og porttelefoner, der er forbundet til et eksisterende telefonsystem. Vores kunder dækker både over private husejere, boligforeninger, industri og andre virksomheder på Frederiksberg, Østerbro og i resten af København og omegn.

Til boligforeninger tilbyder vi dørtelefoni fra Scantron og Aptus. Her kan dørtelefonsystemet forbindes med eksempelvis alarmsystemer, adgangskontrol og booking-systemer.

Port- og dørtelefoner har til formål at holde ubudne gæster væk. Ønsker du yderligere fleksibilitet, eller har du brugere, der er bevægelseshæmmede, kan vi tilbyde et trådløst headset, som virker i hele bygningen og udendørs. Hos Secure Partner har vi stor erfaring inden for forskellige dørtelefoner i både store og små ejendomme. Du er dermed altid garanteret et stykke arbejde udført med driftssikkerhed og kvalitet for øje. Vi giver også gerne et par gode råd med på vejen, så du kan få en løsning, der passer lige nøjagtigt til dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35 | Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Populære mærker inden for dørtelefoner

Scantron
Scantron tilbyder et stort og varieret udvalg af forskellige løsninger inden for dørtelefoni, så uanset hvad dit behov måtte være, kan du her finde en løsning, der dækker dem. Samtlige dørtelefonanlæg fra Scantron er fremstillet i et enkelt design, der gør det nemt at få et overblik over ejendommens beboere, så besøgende hurtigt kan se, hvem de skal ringe på hos. Scantron tilbyder også trådløse porttefefonanlæg, der især er oplagte at anvende i ældre opgange, så der ikke skal trækkes kabler til hver lejlighed.​

Siedle
Siedle har mere end 70 års erfaring i branchen, og de er derfor et sikkert valg, hvis du skal investere i et dørtelefonanlæg.


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os