Skip to main content

​Nøgler og cylindere fra Medeco

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​Nøgler og cylindere fra Medeco

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Medeco BiLevelTM – Økonomisk og fleksibelt låsesystem

Siden 1077 har Medeco leveret låse med et højt sikkerhedsniveau til danske institutioner og virksomheder. Produkterne fra Medeco forhandles udelukkende af låsesmede, der har speciale i dette brands. ​Det har vi her hos Secure Partner, hvorfor vi tilbyder nøgler og cylindere fra Medeco til vores kunder på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og i det øvrige København.

Et af de absolut mest populære låsesytemer er Medeco BiLevelTM, som er et økonomisk og fleksibelt system, der muliggør en kombination af forskellige sikkerhedsklasser. Det betyder med andre ord, at du både kan sikre dine yderdøre og øvrige døre med cylindere i en høj sikkerhedsklasse samtidig med sikring af andre døre som døre til kopirum og rengøringsrum i en almindelig standard sikkerhedsklasse. Derved får du en økonomisk fordelagtig løsning, uden at du går på kompromis med sikkerhedsniveauet.

​Vælger du et Medeco BiLevelTM system, får du godkendte cylindere i SKAFOR rød klasse, som er den højeste sikkerhedsklasse. Standard-cylinderne er godkendt i blå klasse, dvs. den næsthøjeste klasse. Uanset hvilken sikkerhedsklasse du vælger, kan du altid være sikker på, at nøglerne er patenterede, og de er derfor godt sikret mod kopiering.​

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35 | Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Populære produkter fra Medeco

BiLevel
Med BiLevel fra Medeco får du et låsesystem, der har en høj sikkerhed og styrke, og som samtidig er meget fleksibelt. Det er hurtigt og nemt at installere, og det kan indgå i allerede eksisterende låsesystemer, som fx M3. Nøglerne har en speciel udskæring, der forhindrer uautoriseret kopiering, og som gør, at man først kan låse op, når nøglen sidder 100 % korrekt. Det betyder med andre ord, at cylinderen er dirkesikker.​

M3
M3 er en kombination af en elektronisk og mekanisk lås, der er nem at betjene. Cliq-systemet er den elektroniske del, der blandt andet gør fjernstyring muligt. Med tilhørende software kan du planlægge og ændre adgangsskemaer hurtigt og nemt, ligesom det også giver dig mulighed for at reagere hurtigt, hvis nøgler bliver stjålet eller forsvinder.

G8R Padlock
G8R Padlock fra Medeco er en effektiv og hårdfør lås, der især er ideel til sikring af containere, porte, trailere m.v. Takket være den hårdføre konstruktion kan låsen klare både ekstremt og hårdt vejr. Låsesystemet har både elektroniske og mekaniske cylindere, hvor den mekaniske cylinder er dirkesikker og solid, tilbyder den elektroniske cylinder fjernstyring.


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os