Skip to main content

​​Produkter fra DORMA

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​​Produkter fra DORMA

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Låsesikringsprodukter fra DORMA

Hos Secure Partner forhandler vi et stort udvalg af låsesikringsprodukter fra DORMA til vores private og erhvervskunder på Frederiksberg, Østerbro og i resten af København-området. DORMA har specialiseret sig i at leve adgangskontrol og låseløsninger på et enormt højt niveau med unikke funktioner og en kvalitet, der uden tvivl lever op til de højeste standarder på markedet i de næste mange år.

DORMA fremstiller blandt andet løsninger inden for dørlukning og dørautomatik samt dørbeslag, låsekasser, låsesystemer og flugtvejssystemer. Alle produkter fra DORMA byder på et højt sikkerhedsniveau og komfort i topklassen. DORMA leverer løsninger, hvor effektivitet og brugervenlighed er i fokus. Alle deres designs er tidløse og funktionelle, så du altid kan finde et DORMA-system, der er til at betjene uden for meget teknisk viden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på DORMA-produkter
Er du interesseret i at høre mere om vores produkter fra DORMA, har du brug for rådgivning til at finde frem til den helt rigtige løsning, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, kan du altid ringe til os på telefon 70 20 10 35.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35 | Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Populære produkter fra DORMA

DORMA RS-8
Låsesystemet RS-8 Fra DORMA er et låsesystem med det højst mulige sikkerhedsniveau inden for låsesystemer. Takket være patent frem til 2023 er du sikret mod nøglekopiering i de næste mange år, hvis du vælger denne løsning. På grund af det høje sikkerhedsniveau er RS-8 særligt ideelt til store og komplekse låsesystemer i blandt andet domiciler, museer, hoteller og naturligvis også i private hjem.

DORMA TS 93
DORMA TS 93-serien er et topmoderne dørlukkersystem, der giver rig mulighed for at forbinde en række forskellige moduler, så du nemt og bekvemt kan få adgang til mange forskellige lokaler. Netop denne model har både lukkeforsinkelse og åbningsbremse, og den fås til både enkelt- og dobbeltfløjede branddøre og døre i styrke EN 2-5 og EN 5-7. Fordi dette system kan bruges til så mange forskellige ting, er det anvendeligt for alle, der ønsket et dørlukkesystem, hvor sikkerheden er høj.


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os