Skip to main content

​YALE låsesystem

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​YALE LÅSESYSTEM

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Smarte løsninger i dit hjem takket være Yale

Siden 1849 har låsefirmaet Yale fremstillet højsikkerhedslåse, og i dag er Yale en af de absolut største låsefabrikanter i verden. De har et sort og velassorteret sortiment af alt lige fra hængelåse til avancerede sikkerhedssystemer. Yale er desuden udviklet i samarbejde med RUKO. Hos Secure Partner forhandler vi selvfølgelig også disse populære produkter fra Yale til vores private kunder såvel som erhvervskunder på eksempelvis Østerbro, Frederiksberg og i det øvrige København. Yale produkter er et ideelt alternativ til de traditionelle mekaniske låsesystemer, som vi alle sammen kender, og de er lette at montere i døre, der har standard låsekasser efter skandinaviske mål.​

Populære låsesystemer fra Yale

1 1

Yale Doorman

Yale Doorman er et elektronisk låsesystem, der rummer en masse smarte funktioner. Systemet har både en elektronisk kodelås, og du kan også bruge din smartphone som et nøglekort. Du kan dermed både låse din bolig op, når du er fysisk ved boligen, men også når du ikke selv er fysisk til stede ved hoveddøren. Dermed slipper du for eksempel for at skulle hjem for at låse håndværkeren ind. Det kan du nemt og hurtigt klare via din smartphone.

​Der er rigtig mange fordele ved Yale Doorman, men en af de helt klare fordele er, at døren altid vil være låst. Skulle du alligevel få besøg af indbrudstyve, er der installeret en alarm, der har en sirene på intet mindre end 80 dB.

2 1

Yale Easy

Med Yale Easy får du en nem og overskuelig løsning til hverdagen, der passer til ethvert hjem. Låsen kan have op til to forskellige koder, som du selv kan kode ind i systemet. Koderne skal være på mellem fire og 12 cifre.
Koden erstatter din gamle fysiske nøgle, og derfor er det også vigtigt, at passe ekstra godt på sin kode. Med Yale Easy får du en smart funktion, der gør, at du kan indtaste flere forskellige tal både før og efter, at du indtaster den rigtige kode.
Installationen af Yale Easy foregår hurtigt og nemt, da den passer til lang de fleste almindelige døre.​

3 1

Yale Smart Living

Med Yale Smart Living har du mulighed for at kombinere din moderne livsstil med et sikkert hjem. Det er et elektronisk sikkerhedssystem med elektronisk lås, tyverialarm og CCTV-kameraer, så du er bedst muligt sikret mod eksempelvis indbrudstyve.

Derudover kan du nemt få et indblik i, hvad der foregår i dit hjem, når du ikke er hjemme. Du kan nemlig både streame og optage i HD, så du altid kan holde øje med boligen, når du for eksempel er på ferie.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked.

BESKED

Send os en besked

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Gør dit hjem smart

Ifølge Yale er et hjem smart, når det kan kommunikere, hvad enten det er med sig selv eller med sine beboere. Yale Smart Living er en totalløsning, hvor alle de forskellige dele i dit hjem kommunikerer med hinanden og dermed kan fortælle dig, hvad der foregår i din bolig, når du ikke er hjemme.
​Du kan blandt andet forbinde alt lige fra din mail til din telefon med Yale Smart hub. PÅ den måde får du beskeder om, hvad der sker i huset samtidig med, at du kan bruge din mobiltelefon som nøglekort til de forskellige døre. Har en husstanden glemt sin nøgle, kan du bare låse dem ind, uden at du selv behøver at være hjemme.

Privat

Låseservice til private

​​​Vi anbefaler, at du kontakter os, for at få foretaget et tjek af dine låse og dermed også vurderet den overordnede låsesikkerhed. Vi anbefaler, at låsecylindere over ti år udskiftes af sikkerhedsmæssige årsager.

erhverv

Låseservice til erhverv

Virksomheder er ofte udsatte for tyveri, fordi der typisk er IT-udstyr og andet værdifuldt elektronik at finde. Derudover er det som regel muligt for tyven at færdes i store virksomheden med mange mennesker, uden at blive opdaget.

Privat

Låseservice til private

​​​Vi anbefaler at du kontakter os hos Secure Partner for at få foretaget et tjek af dine låse og dermed også vurderet den overordnede låsesikkerhed. Vi anbefaler, at låsecylindere over ti år udskiftes af sikkerhedsmæssige årsager.

Læs mere om låseservice til private
erhverv

Låseservice til erhverv

Virksomheder er ofte udsatte for tyveri, fordi der typisk er meget IT-udstyr og andet værdifuldt elektronik at finde her. Derudover er det som regel muligt for tyven at færdes i store virksomheden med mange mennesker uden at blive opdaget.

Læs mere om låseservice til erhverv
cropped Secure Partner logoer 05 2 removebg preview

Services

360 GRADERS EKSPERTISE

Montering af lås

  Låseservice

Låseservice døgnet rundt i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Læs mere om låseservice
Ruko låsesystem billede

  Låsemontering

Vi har et stort udvalg af låseløsninger, klar til montering. Læs mere lige hér.

Læs mere om låsemontering
3 1

  Adgangskontrol

Eksperter i adgangskontrol til private og erhverv. Vi leverer og monterer.

Læs mere om låseservice
Oplukning af dør billede

  Oplukning

Oplukning for private og erhverv døgnet døgnet rundt. 

Læs mere om oplukning
1 2

  Omkodning af låse

Har du brug for omkodning af en eller flere låse, kan vi hjælpe døgnet rundt.

Læs mere om omkodning af låse
Udskiftning af lås

  Døgnvagt

Døgnvagt med hurtig og effektiv service i København og Nordsjælland.

Læs mere om døgnvagt
Digitalt låsesystem

  Tyverialarm

Tyverialarmer og sikkerhedssystemer til private og erhverv.

Læs mere om tyverialarme
Dørautomatik billede

  Dørautomatik

Stort udvalg af dørautomatik til hurtig levering. Se de forskellige muligheder.

Læs mere om dørautomatik

Se vores forskellige services

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os