Skip to main content

​​Låse og nøgler fra EVVA

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​​Låse og nøgler fra EVVA

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

låsesystemer fra EVVA

Hos Secure Partner forhandler vi et stort udvalg af låsesystemer fra EVVA til vores private og erhvervskunder på Østerbro, Frederiksberg og i det øvrige København. Låsesystemer fra EVVA giver optimal sikring mod indbrud, idet de sikrer boligen eller ejendommen mod bankenøgler.

​Låsesystemerne fra EVVA byder på et patenteret 6-stiftet combi-system med sidekodning, tromle, høj dirkesikkerhed, kraftig borebeskyttelse og ekstra sikkerhed ved bestilling af nye nøgler i form af PIN-kode og sikkerhedskort. Låsesystemerne kan kombineres med sikkerhedssystemer, der giver dig optimal sikkerhed. Du har desuden mulighed for at kombinere cylindere i flere forskellige sikringskategorier og samtidig bevare de patenterede nøgler. Samtidig af EVVAs låsesystemer er godkendt i F&P sikringens højeste kategori. EVVA har patent på EPS-serien indtil 2027, og du er dermed sikret mod nøglekopiering i de næste mange år.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige låsesystem fra EVVA, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, skal du endelig bare ringe til os på telefon 70 20 10 35.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35 | Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Populære produkter fra EVVA

EVVA ICS
EVVA ICS er et låsesystem, der har et højt sikkerhedsniveau takket være den specialdesignede nøgleform, det intelligente PIN-kodesystem, der beskytter mod uautoriseret kopiering samt kvalitetstestet låseautorisation. Nøglerne fra EVVA ICS scannes i et specialdesignet ICS-cylinderhus, der er med til at sikre låsens robusthed. Derudover har nøglerne et godt ergonomisk greb og en specialdesignet spids, der er med til at gøre dem enormt brugervenlige. Man kan med andre ord sige, at EVVA ICS er fremtidens nøgle, og EVVA har patent indtil 2029.​

EVVA MCS
EVVA MCS (Magnetic Code System) er et af de mest sikre låsesystemer i verden, og det er udviklet i samarbejde med Det Teknologiske Universitet i Wien. Systemet er især velegnet til store byggerier, hvor der er behov for optimal sikkerhed og komplekse adgangsniveauer.

​I takt med den teknologiske udvikling anbefaler vi, at dit låsesystem er sikret mod 3D-print, og her er EVVA MCS en ideel løsning. Det er nemlig et af kun to låsesystemer i hele verden, der er sikret mod 3D-print.​

EVVA 3KS
EVVA 3KS er patenteret frem til 2024 og er en revolution inden for faget. Systemet byder på mange forskellige kombinationsmuligheder, en høj slidstyrke og en enorm brugervenlighed, hvorfor det er ideelt til alle typer bygninger.

Systemet har fjederløse stifter og en vendbar nøgle, der er modstandsdygtigt over for snavs. Derudover har det en høj sikkerhed i forbindelse med bestilling af nøgler, og så er det godkendt i F&P Sikrings højeste kategori samt 100 % dirkefrit.


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os