Skip to main content

​Tågesikring
mod indbrud og tyveri

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​TÅGESIKRING MOD INDBRUD OG TYVERI

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Sådan fungerer tågesikring

Er du på udkig efter et system, der holder tyvene væk fra dit hjem eller din virksomhed, kan du med fordel vælge Protect tågesikring. Hos Secure Partner tilbyder vi tågesikring til private og erhvervskunder på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og i resten af København.​

Tågesikring kaldes også for en røgkanon og består af en tågegenerator, som aktiveres af den tilkoblede tyverialarm.​ Tågesikring fungerer således, at der sendes en kraftig tåge ud i rummet, og inden for ganske få sekunder vil indbrudstyvenes orientering være markant sløret, og de vil dermed være nødt til at stikke af. Tågen ligner røg, men der er ingen fare eller risiko forbundet ved at indånde den. Tågesikring anvendes typisk som et supplement til elektronisk overvågning eller mekanisk låsesikring. Det er især en rigtig god investering for virksomheder, som er i besiddelse af værdigenstande og uerstattelige dokumenter.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og fordelene ved tågesikring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du bare ringe til os på telefon 70 20 10 35.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked.

BESKED

Send os en besked

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Forsikringsselskabernes krav til tågesikring

Flere og flere forsikringsselskaber stiller i dag krav til, at virksomheder med værdigenstande af høj værdi skal sikre deres lokaler med tågesikring. Årsagen til det er, at tågesikring er et af de absolutte mest sikre og effektive midler til hurtigt at skræmme potentielle indbrudstyve væk.

Sikker montering af faguddannede medarbejdere

Det er vigtigt at lade en faguddannet varetage installationen og monteringen af tågesikring, da der skal tages forbehold for rigtig mange forskellige faktorer, og det er derfor ikke bare lige til. Eksempelvis skal der tages hensyn til brandalarmer, så tågen ikke udløser brandalarmerne – tågesikringen skal helst ikke give dig flere problemer, end du allerede har. Derudover skal man også sikre sig, at tågesikringen ikke kan komme til at dække flugtvejene.

Tågesikring fra Protect

Hos Secure Partner forhandler vi tågesikring fra Protect, hvilket er en af de bedste løsninger på markedet. Sikkerhedstågen fra Protect fremstilles i tågekanoner, der er så store, at du kan parkere en bil på den. Samtidig undgår du også hærværk og sabotage, idet designet både er elegant og meget diskret.

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os