Skip to main content

​Videoovervågning og elektronisk sikring

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

VIDEOOVERVÅGNING OG ELEKTRONISK SIKRING

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Vi hjælper dig med den rette installation af videoovervågning

Overvejer du at investere i et videoovervågningssystem til din virksomhed, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Secure Partner tilbyder vi salg og installation af både videoovervågning og andre former for elektronisk sikring til en fordelagtig pris for kunder på blandt andet Frederiksberg, Østerbro og i resten af København. Vi forhandler et stort sortiment af forskellige systemer inden for elektronisk sikring, og vi tilbyder blandt andet videoovervågning, der er særligt velegnet til:

  • ​Institutioner
  • ​Lagerbygninger
  • ​Industri
  • Private hjem
  • ​Butikker

Med vores videoovervågningssystem får du et komplet system med flere forskellige kameraer, som vi hjælper dig med at placere, så du får de bedste billeder og optagelser, som vises på en monitor i vores overvågningscentral. Derudover følger der en gratis app med, så du selv kan følge med i, hvad der foregår i din butik, dine lagerlokaler eller dit private hjem. Det er muligt at tilkoble flere forskellige anlæg i den samme app. Med app’en kan du nemt og hurtigt få adgang til kameraets billeder, også selvom du ikke er hjemme. Så er du på ferie, har du stadig mulighed for at holde øje med huset. Dine familiemedlemmer eller naboer har også mulighed for at reagere, hvis de har mistanke om, at der for eksempel er indbrud i dit hus, mens du er væk. Selve betjeningen af app’en er super nem, uanset hvor gammel eller hvor teknisk du er.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på elektronisk sikring

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på videoovervågning eller andre former for elektronisk sikring, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 10 35.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked.

BESKED

Send os en besked

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Vi opsætter og vedligeholder de bedste systemer

Hos Secure Partner har vi stor erfaring med både opsætning, installation og vedligeholdelse af videoovervågning og andre former for elektronisk sikring. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov, og har derfor også valgt de bedste leverandører af videoovervågning på markedet, herunder blandt andet Truvision, Milestone og Dahua.

​Ved opsætningen sørger vi selvfølgelig for at overholde gældende lovgivning på området, og du får derfor dit overvågningssystem installeret af en ISO 9001-certificeret installatør. Foruden opsætning og installation tilbyder vi naturligvis også løbende service af din videoovervågning. Eksempelvis opdaterer vi Truvision helt uden beregning.​

Udrykning i forbindelse med din videoovervågning

Du bestemmer helt selv, om du ønsker, at vores vagtmand skal rykke ud, når alarmen går, eller om der skal foretages opkald til din familie eller dine venner. Vi er meget fleksible på det punkt, og derfor hænger videoovervågning også rigtigt godt sammen med en tyverialarm. Vælger du, at vores vagtmand skal rykke ud, er det vores samarbejdspartner Securitas, der kommer.​

Kamerabilleder i høj kvalitet

Vores systemer til videoovervågning er blandt de bedste på markedet, og de kan derfor levere nogle meget afgørende billeder, som du kan bruge som bevismateriale. Dette er enormt vigtigt, idet din elektroniske sikring både giver dig mulighed for at reagere med det samme, ligesom du også får bevismateriale til senere. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at skilte med, at du har videoovervågning, hvilket i sig selv har en rigtig god præventiv effekt.​

3 1

Videoanalyse og andre smarte teknologier

Den sidste nye teknologi inden for videoovervågning er videoanalyse, som øger troværdigheden omkring bevismaterialet fra din videoovervågning. Systemet kan nemlig skelne mellem mennesker og objekter, og så kan det også kende uregelmæssig adfærd. Med videoanalysens faldalarm sendes der en alarm til centralen, hvis en person falder og bliver liggende i længere tid, end den forudbestemte grænse. Systemet kan også sættes op til at holde øje med bestemte objekter, og mangler de pludselig, eller ændres de, sendes der automatisk en alarm. Du får dermed en utrolig hurtig reaktion, hvilket er ideelt i forbindelse med tyverisikring. Derudover kan man også bruge videoanalyse til at opdage røg og ild på udvalgte områder, og her er særligt systemets nummerpladegenkendelse anvendeligt.

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os