Skip to main content

​Elektronisk dørlås

Vi levere og montere elektroniske dørlåse til private og erhverv. Kontakt os for uforpligtende tilbud

​Elektronisk dørlås

Vi levere og montere elektroniske dørlåse til private og erhverv. Kontakt os for uforpligtende tilbud

Eliminer dit behov for nøgler

Elektroniske låse har mange fordele. En af de mest indlysende er, at man ikke behøver nøgler for at komme ind i huset. Har man en stor familie, eller er der blot nogle, som glemmer nøglerne ofte, kan en elektronisk dørlås være en indlysende løsning. På denne måde skal man ikke have lavet mange nøgler, ligesom man altid vil kunne komme ind i huset uanset sin glemsomhed. En anden fordel er, at sikkerheden ved gode låse, som f.eks. en Ruko elektronisk lås, er i højeste klasse. Det er kun de personer, du ønsker skal have adgang, som kan låse sig ind i din bolig. Derudover er det med elektroniske låse også slut med at skulle tage fri for at lukke håndværkere ind – eller endnu bedre, at skulle ligge nøgler ud med risiko for, at ubudne gæster kan finde dem. Fordelene ved elektroniske låse er mange, særligt når du vælger én i god kvalitet.

Privat

Låseservice til private

​​​Vi anbefaler, at du kontakter os, for at få foretaget et tjek af dine låse og dermed også vurderet den overordnede låsesikkerhed. Vi anbefaler, at låsecylindere over ti år udskiftes af sikkerhedsmæssige årsager.

erhverv

Låseservice til erhverv

Virksomheder er ofte udsatte for tyveri, fordi der typisk er IT-udstyr og andet værdifuldt elektronik at finde. Derudover er det som regel muligt for tyven at færdes i store virksomheden med mange mennesker, uden at blive opdaget.

Privat

Låseservice til private

​​​Vi anbefaler at du kontakter os hos Secure Partner for at få foretaget et tjek af dine låse og dermed også vurderet den overordnede låsesikkerhed. Vi anbefaler, at låsecylindere over ti år udskiftes af sikkerhedsmæssige årsager.

Læs mere om låseservice til private
erhverv

Låseservice til erhverv

Virksomheder er ofte udsatte for tyveri, fordi der typisk er meget IT-udstyr og andet værdifuldt elektronik at finde her. Derudover er det som regel muligt for tyven at færdes i store virksomheden med mange mennesker uden at blive opdaget.

Læs mere om låseservice til erhverv

Hvad er en elektronisk dørlås?

En elektronisk lås er en låsemekanisme, hvormed man kan låse eller låse en dør op. Forskellen på elektroniske låse og almindelige låse er, at man med elektroniske låse skal identificere sig selv. Dette kan ske via koder, fjernbetjening eller låsebrik, men også via dine fysiske kendetegn. Det afhænger af, hvilken type elektronisk lås du vælger.

Hvilke typer elektroniske låse findes der?

Der findes som udgangspunkt to typer elektroniske låse. Den ene er en kodelås, som kun låser og åbner via en kode, fjernbetjening eller låsebrik. Denne type er mest almindelig, da den giver adgang til husets beboere, men også kan give midlertidig adgang til andre som f.eks. håndværkeren eller lignende. Den anden type elektronisk dørlås er en biometrisk dørlås. Med biometriske låse bruger man ofte sit fingeraftryk til identificering.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked.

BESKED

Send os en besked

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Køb elektroniske låse hos Secure partner
Du kan købe elektroniske låse hos os.  Vi har et bredt udvalg af elektroniske og almindelige låse, så du kan finde den løsning, som passer bedst til dig. Har du spørgsmål til valg af elektroniske låse, kan du altid kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at give dig professionel rådgivning. Alternativt kan du skrive eller ringe til vores online kundeservice, hvor vi forsøger at besvare din henvendelse inden for én hverdag.

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os