Skip to main content

Brandalarmer (ABA-anlæg)

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

BRANDALARMER (ABA-ANLÆG)

Vi har døgnservice og dækker hele København samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Løbende brandalarmservice er vigtigt

Opstår der brand i din bolig eller virksomhed, er det altafgørende, at der handles hurtigt. En brandalarm er et godt redskab hertil, men den er intet værd, hvis den ikke virker, som den skal. Det er derfor nødvendigt, at du jævnligt sørger for brandalarmservice og får alle de forskellige komponenter tjekket igennem.

Hos Secure Partner har vi stor erfaring inden for brandalarmservice, og vi kan hurtigt afdække, om der er fejl eller svage punkter i dit brandalarmsystem. Har du aldrig fået tjekket dit brandalarmsystem, eller er det længe siden, bør du bestille et eftersyn hos os hurtigst muligt.

Et ABA-anlæg er et automatisk brandalarmanlæg, der selv registrerer varme eller røg. Anlægget sender med det samme et signal til for eksempel redningsberedskabet, truede personer eller andre brandsikringsforanstaltninger. Med et ABA-anlæg har du dermed de mest optimale forudsætninger for at stoppe branden, før den når at udvikle sig og forårsage uoprettelige skader eller personskade. Hos Secure Partner tilbyder vi brandalarmsystemer til private og erhvervskunder på blandt andet Frederiksberg, Østerbro og i hele København.​

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked.

BESKED

Send os en besked

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på: 70 20 10 35
Mail på: info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Vælg et DBI-godkendt brandalarmanlæg

Køber du et brandalarmanlæg hos os, er du garanteret et DBI-godkendt ABA-anlæg, der er udført efter ‘Retningslinje 232’ og ‘Retningslinje 24’. Ved hjælp af vores SKS-system kan vi sikre dig den bedst mulige kvalitet, når det kommer til både installation, betjening og serviceeftersyn. Vælger du at bestille et brandalarmanlæg gennem os, kan du dermed være sikker på, at alle krav og retningslinjer overholdes.

Vælg et automatisk brandalarmsystem med ABDL

Du kan øge sikkerheden endnu mere end på traditionel vis med ABDL, som står for Automatisk Brand Dør Lukning. Det er ideelt til brandsikring i store bygninger, hvor der opholder sig rigtig mange mennesker.

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os