Skip to main content

​Alarmer fra NOX Systems

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

​Alarmer fra NOX Systems

Vi har døgnservice og dækker hele København og omegn samt Nordsjælland. Kontakt os for hurtig afhjælpning

Smart og fleksibel software til dine alarmer

Hos Secure Partner tilbyder vi service og installation af tyverialarmer fra NOX. Disse alarmer er især ideelle til virksomheder, der har behov for integration med andre anlæg, og hvor man ønsker en central styring af flere alarmsystemer. Vi installerer blandt andet alarmsystemer fra NOX til erhvervskunder på Frederiksberg, Østerbro og i resten af København-området. ​Tyverialarmerne fra NOX Systems er F&P godkendt til det højeste sikkerhedsniveau, og de leveres ligeledes med tydelige tryghedsmærkater, der advarer om, at du har et alarmsystem installeret.​

Med NOX Systems har du mulighed for at programmere din central ved hjælp af eksempelvis PC eller IP. Således kan du nemt redigere i brugere med adgang, ændre brugerkoder, tjekke hændelseslog og tilføje andre indstillinger. Du kan også oprette en såkaldt Multi-Site-styring, der samler håndteringen af alle virksomhedens alarmsystemer.

Du har også mulighed for at opgradere til NOX SIMS Software eller downloade en app til din smartphone. Du kan blandt andet indkode helt op til 10.000 brugere eller se over en million hændelser i hændelsesloggen. Endvidere kan du integrere ADK-anlæg eller AIA-anlæg, ligesom der er mulighed for konvertering af Prisma C-91, Thor og Seculon-anlæg, så du blandt andet kan foretage fugt- og temperaturmålinger.​ Ved tyveri giver systemet direkte besked til en døgnbemandet og politigodkendt kontrolcentral, der sørger for hurtig udrykning.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35 | Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, på trods af vi benytter de største kvalitetsmærker på marked. Vores biler har et bredt udvalg at produkter, så vi i de fleste tilfælde har mulighed for at yde en hurtig service for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 20 10 35
Mail på info@securepartner.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os med det samme via overstående kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformulaeren.

Populære produkter fra NOX Systems

SmartIntego
NOX Systems har, i samarbejde med SimonsVoss, udviklet SmartIntego trådløse døre. Softwaren fra NOX og SmartIntego kommunikerer med hinanden ved hjælp af en GatewayNode router, der sikret et pålideligt signal, offline såvel som online. Systemet kan desuden installeres i eksisterende netværksstrukturer. Med NOXone+ SmartIntego får du en nem installation, der byder på en enkel og berøringsfri styring af dørene.

NOXone
NOXone egner sig især godt til dig, der ikke har brug for det fulde NOX system. Derfor er dette system også ideelt til både små og mellemstore virksomheder, der har brug for et sikkerhedssystem, der er let at betjene. Du får også mulighed for at styre systemet ved hjælp af en app til din smartphone og få alarmer til din e-mail. Derudover er det også nemt at opgradere systemet på et senere tidspunkt, hvis du senere hen får behov for en større kapacitet.​

Tilbehør
Der findes et stort udvalg af tilbehør til NOX systemet. Du kan blandt andet vælge mellem flere forskellige styresystemer og styrepaneler, ligesom du også kan tilføje ansigtsgenkendelse, fingeraftrykslæser og den bedste venescanner på markedet. NOX tilbyder også museumsalarmer, klimastyring og objektovervågning, så du kan opnå energibesparelse og sikre et bedre indeklima.


De samarbejder med SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Auto Partner logo


De samarbejder med
SECURE PARTNER låse & sikring


Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L Enterprise
Ministeriet for fødevarer logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
Auto Partner logo
Ring til os