Skip to main content

Sikkerhedsløsninger til forsynings- og energivirksomheder

Det er vigtigt at have intelligente sikkerhedsløsninger i energi- og forsyningsvirksomheder. Hos Secure Partner har vi mange års erfaring med at implementere og vedligeholde forskellige intelligente sikringsløsninger ud fra vores kunders behov. Vi kan derfor både levere alarmsystemer og låsesystemer, der sikrer din energivirksomhed på eksempelvis Østerbro, Frederiksberg eller et andet sted i København mod indbrud.​

​Ud over det har vi også rigtig stor erfaring med løsninger, der minimerer risikoen for ulykker. For eksempel kan vi tilbyde en løsninger, der sikrer virksomheden mod brand, da vores brandalarmer er tilkoblet direkte til brandvæsnet.

​Uundværlig driftssikkerhed
I telekommunikationsfirmaer er det altafgørende, at driftssikkerheden er, som den skal være. Det er vigtigt at have overvågning og kontrol, der fungerer over netværket. I den forbindelse tilbyder vi et gennemtænkt system til nøglekontrol og adgangskontrol.

Vi tilbyder også et gratis besøg af vores konsulent, hvor en af vores specialister kommer ud til jeres virksomhed og gennemgå de nuværende sikkerhedsløsninger. Formålet herpå vil være at afdække, om der er plads til forbedring, så I kan få en bedre sikkerhedsløsning.

Vi oplever desværre, at mange forsynings- og energivirksomheder i dag har huller i deres sikkerhedssystemer.

Kontakt os og hør mere om vores sikkerhedsløsninger
Ønsker du at høre mere om vore sikringsløsninger for energi- og forsyningsvirksomheder, eller ønsker du at bestille en konsulent til at kigge forbi og vurdere jeres nuværende løsninger, kan du ringe til os.

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os