Skip to main content

Sikkerhedsløsninger for hoteller

Det er vigtigt, at hotelgæster føler sig trygge på hotellet. Derfor tilbyder vi flere forskellige sikkerhedsløsninger for hoteller, så du har mulighed for at forhindre eller fange indbrudstyve. Vi anbefaler fx videoovervågning på gangarealer, i receptionen, på parkeringspladser og ved flugtveje.​

​Har hotellet et bookingsystem, kan det være en god ide at koble et adgangskontrolsystem til dette, så hotelgæsterne reelt set kun har adgang til de områder, de har betalt for. Hos Secure Partner har vi mange års erfaring med at tilbyde sikkerhedsløsninger til hoteller på blandt andet Frederiksberg, Østerbro og det øvrige København. Vi tilbyder anerkendte hotelsystemer som blandt andet SALTO Systems og VingCard, som begge kan tilpasses hotellets unikke ønsker og behov.

Gør alting meget nemmere og vælg en smart løsning
Vælger du et sikkerhedssystem fra VingCard, får du en komplet løsning med et utal af muligheder. Det gælder alt fra nøglekort til døre, styring af elevatorer og parkering.

Med en sikkerhedsløsning fra SALTO Systems kan du blandt andet holde øje med, hvilke gæster der kommer og går, ligesom du også kan lave adgangsændringer, hvis du ønsker det. Systemet kan især bruges på dine nuværende låsekasser.

Kontakt os og hør mere om vores sikkerhedsløsninger for hoteller
Ønsker du at høre mere om vores sikringsløsninger for hoteller, er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 10 35.


SALTO Systems – en komplet sikkerhedsløsning til hoteller
SALTO Systems har udviklet en enkel, elektronisk platform (SALTO Hospitality), hvor hotellets ansatte og medarbejdere har mulighed for at styre sikkerheden på hotellet, uanset hvor de befinder sig henne. Dermed kan de ansatte styre både ind- og udtjekning samt foretage sikkerhedstjek af bygningen.

Med SALTO Hospitality er det også muligt at kontrollere låse via sin smartphone, dvs. at gæsterne selv kan låse deres værelse op ved hjælp af mobiltelefonen. Det gælder selvfølgelig også for personalet.

Med denne smarte platform kan hotellets ansatte få meget mere tid kunderelaterede opgaver og give god service, og samtidig kan både personale og gæster føle sig trygge og sikre.

Udelukkende tilfredse kunder

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ring til os