Vi udfører alle former for låseservice​

​Vi er en professionel virksomhed med mange års låseservice erfaring i låsebranchen. Vores medarbejdere er altid opdateret med kurser, og den sidste nye viden om produkterne på markedet, så vi har mulighed for at rådgive dig professionelt, og skræddersy en løsning, der passer til dit behov. Vi udfører låseservice hos kunder på Frederiksberg, Østerbro og resten af København og omegn – og tilbyder desuden døgnvagt hvis uheldet er ude.

Låseservice arbejde med kvalitet

Vi arbejder med de bedste produkter på markedet. Ruko er et dansk kvalitetsmærke, som vi har et tæt samarbejde med, men der er også mange andre mærker på markedet. Det hele afhænger af hvad dine behov er. Der kan være stor forskel på, hvad du har brug for, hvis du er enten en privatperson, eller du repræsenterer en større virksomhed. Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen. Vi forhandler de mærker som vi ved er gode, og kan stå inde for.

​Hvad kan vi tilbyde

​Vi kan tilbyde en bred vifte af sikkerhedsopgaver:

  • Reparation af låse
  • Montering af låse
  • ​Låsesikring

  • Omkodning af låse
  • Oplukninger af døre og porte
  • Oplukning af biler
  • Oplukning af pengeskabe
  • Video overvågning
  • Opsætning af alarmer

Låseservice til private hjem og virksomheder

​Har du som privatperson et behov for at få skiftet en lås i dit hjem? Eller vil I som virksomhed gerne have fuld kontrol over hvilke personer der har adgang til virksomheden? Så hjælper vi gerne med eksempelvis omkodning af låse eller opsætning af et elektronisk låsesystem.

Et elektronisk låsesystem kan være en rigtig god ide, idet virksomheden har fuld kontrol over trafikken og hvem der har nøgler. Det er desuden nemt at slette en nøgle, hvis en arbejdsrelation med en medarbejder ophører.

Ønsker du at vide hvor mange der har nøgler til dit hus, garage eller andet, er det i mange tilfælde nødvendigt at skifte låsen. I nogle tilfælde kan du dog nøjes med at få omkodet låsen, dette er både en langt hurtigere og billigere løsning.

Kontakt os for at høre mere

​Ønsker du mere information, eller har du eventuelle spørgsmål til priser, oplukning af din lås hvis du er låst ude af lejlighed, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har døgnservice og vores låsesmed kommer ud til dig akut. Ring til os på 70 20 10 35 eller klik på knappen ”Modtag tilbud” – så hører du fra os hurtigst muligt.​

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35